Никога не дразнете 5-те най-тежките характери в зодиака! Скорпионът – кралят на трудните характери! Близнаците са коварна зодия…

Всеки, който си има работа със зодиите в топ 5 на най-тежките характери, трябва винаги да има едно наум. Внимателният подход не винаги върши работа, но със сигурност е по-добре да залагате на него.

Лидери в тази подредба е Скорпионът – кралят на трудните характери .

Представителите на тази зодия взимат каквото си искат и когато си искат, без да се съобразяват с никого.

Често имат жесток език, отмъстителна същност, свръх его и нито грам желание да отстъпват.

Най-страшни са към своите половинки. Злобно ревниви са, обичат да обсебват партньора си и са безпощадни, ако си позволите да ги предадете. По-лошото е, че си измислят несъществуващи провинения и с огромно удоволствие наказват партньора си за тях.

Често се отнасят към хората като към свои вещи. За да оцелеете в тяхното обкръжение, трябва задължително да преглъщате и да се съгласявате с всяко тяхно решение. Едно приятелство или връзка със Скорпион може да ви нанесе емоционални щети за цял живот!

Следващият по опасност зодиакален знак е Овенът. Той е конфликтен, импулсивен, често първичен и безпардонен . Не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да срине психически всеки противник. Изобщо не му пука за мнението на хората, защото той винаги е прав, а останалите грешат. На всичкото отгоре има огромни изисквания към всичко и всеки.

Проявите му на егоизъм са доста чести, но той никога няма да го признае. Не признава също и грешките си, а търси друг начин да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.

В средата на класацията са Близнаците, които на пръв поглед изглеждат много лъчезарни и бъбриви . Те обаче имат неудържим характер, който постоянно ги води „някъде“. Да се задържи интересът им е доста трудна работа, особено в интимен план. Защитната им реакция е повече от ужасна. Обикновено слагат маска на безразличие, а понякога дори жестокост. На думи може и да проявят внимание към мнението ви, но то никога няма да стане важно за тях.

Не се заблуждавайте от веселия им нрав, Близнаците са коварна зодия . Създават впечатление за разбран човек, но всъщност винаги искат да става на тяхното. Независимо на каква цена!

Следват Воделеите, които изглеждат ведри и забавни , само че когато ги поопознаете, забравяте за тези качества. Имат навика да бъдат „черната овца“. Скандални, с предизвикателна визия, а поведението им често крещи „вие сиви, смешни хорица, не знаете какво е да живееш истински“.

Като за капак на всичко това са болезнено свободолюбиви. Този знак винаги ще прави, каквото си иска. Дори да си седи кротко и да кима с глава, докато му наслагвате своето мнение и идеи. Накрая решението е негово!

Супер независимият Козигор е петият в класацията. Не му пука да тръгне срещу мнението на всички останали. Инатът е второто му аз и ще ви е наистина трудно да го накарате да направи нещо, което не иска. Комуникацията с него също не е лесна, защото той презира повечето хора (те просто не са на нивото му) и общува с тях по задължение или от скука. А като прибавим вродения му работохолизъм, да му бъдеш интимен партньор става нелека задача. Придружена от десетките компромиси, които ще ти се налага да правиш всеки ден.