Разсекретиха шокиращ доклад на ЦРУ за извратените сексуалните отклонения на Хитлер!

Лидерът на нацистка Германия Адолф Хитлер е съчетавал в себе си хомо- и хетеросексуална ориентация, той също е бил и садомазохист. Това говорят данни в разсекретен доклад на ЦРУ за живота на фюрера.

Докладът е бил съставен през 1943 година. Той се състои от 70 страници.

Автор на доклада е антропологът Хенри Филд. Той го е написал за Управлението на стратегическите служби на САЩ. Изследването се базира на труда на Ернст Ханфщенгъл – близък приятел на Хитлер през 20-те и 30-те години на миналия век, емигрирал в САЩ. 

Според данните в доклада, в младостта му на Хитлер са били присъщи садомазохистичните наклонности с уклон към хомосексуализма. Отбелязва се, че фюрерът е изпитвал влечение към Рудолф Гес след съвместният им престой в затвора. Самият Гес е бил хомосексуалист, наричали го „Фройляйн Анна“  и е обичал да се облича в женски рокли. 

Също се съобщава, че Хитлер е харесвал да наблюдава юноши. Известно време в младостта си той е живял в пансион, в който „възрастните мъже водили младите“ 

При това в доклада се подчертава двойнствената сексуална ориентация на фюрера. Освен това, в доклада се разказва и за детството и образованието на Адолф, за неговата любима храна, музика и други предпочитания и пристрастия.