Меган божествено красива с нова рокля в Австралия-Вече получава подаръце за бебе

Принц Хари и Меган Маркъл оповестиха, че ще стават родители и веднага започнаха да получават бебешки подаръци по време на първия ден от официалното си посещение в Австралия.

Кралската двойка се сдоби с плетени бебешки терлички и голяма играчка кенгуру. Херцозите на Съсекс бяха приветствани от Генерал-губернатора на Австралия сър Питър Косгроув, който е представител на кралицата в Австралия.

Той поздрави кралската двойка „с чудесната новина“ за очакваното от тях бебе през 2019 година, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Принц Хари и съпругата му бяха в отлично настроение и се усмихваха през цялото време, като херцогиня Меган вече не правеше опити да прикрие своята бременност. Тя носеше прилепнала рокля без ръкави, подчертаваща коремчето ѝ, и обувки на високи токчета, като държеше за ръка съпруга си. От време на време оправяше дългата си тъмна коса, подложена на лекия бриз в Сидни.

Кралската двойка се срещна с представители на игрите „Инвиктус“, вид параолимпиада за ветерани, получили наранявания на бойното поле. Принц Хари е основател на тези игри и провеждането им в Австралия е една от главните причини за визитата на кралските особи в страната-континент. В програмата й са включени посещение на зоологическата градина „Таронга“, срещи с коали и присъствие на спектакъл на аборигенска танцова трупа.

Коментари