ТОП-3 на най-недостъпните жени според зодиакалния знак

Всички жени са много различни. Ако нещо е допустимо за една, то може да изглежда като очевидно недопустимо за друга! Но вероятно е по-интересно за нашите възлюбени мъже да ни изненадат и завладеят.

Сигурни сме, че звездите имат значително влияние върху характера на жената.

Недостъпната жена е жена, която излъчва чар и сексапил.

Реже мъжете със замах. Днес ще се опитаме да разберем кои три жени са най-недостъпни за мъжете.

Те ще бъдат завладени само от един много търпелив рицар!

3-то място – Водолей

Трябва да се грижите за жената Водолей дълго и усилено, да пътувате до ресторанти, кина и кафенета. Тя се нуждае от различни подаръци, а не стандартните като цветя и сладки, като се вземат предвид нейните интереси и желания. Жената от тази зодия внимателно претегля плюсовете и минусите на мъжа до себе си. Има разумен смисъл в това, защото на този етап онези кавалери, които не са съвсем сериозни и не са готови да чакат, са елиминирани.

Водолеят се показва бавно и постепенно се разгръща пред потенциален партньор. Но когато знае, че може да му се довери напълно, той става най-щастливият човек на земята.

2-ро място – Козирог

Жената Козирог от детството има мечта: да се ожени и то да е завинаги. От думата „развод“ се започва нервно треперене по гърба й, така че тя се приближава към избора на партньор със специални грижи и внимание. Козирогът е директен, така че ако гаджето изобщо не й харесва, тя го разкарва бързо и безскрупулно.

За жената Козирог, сцената на ухажването е важна не толкова поради романтични съобръжения, но и защото през този период тя ще може да изучава задълбочено бъдещия съпруг. Ако човек може да спечели доверието ѝ, тогава тя е готова за брак!

1-во място – Риби

Често самите Риби не знаят какво искат, така че може да бъде много, много трудно да се стигне до тях. Мъжете се чудят как да се приближат до жената Риба, така че ако има достатъчно търпение, може да се грижи за нея дълго време.

Тези усилия не винаги заслужават наградата, защото непостоянната Рибка може да прокара опашката си и да остави гаджето си в счупеното корито.

Съгласни ли сте с този хороскоп? Влизате ли в първите три от тези жени? А вашите приятели?