ЕТО ГИ БАЩИТЕ! Древен текст разкрива истината за сътворението на човека! Не сме маймуни! /Снимки/

Много хора вярват, че чудотворният еволюционен скок водещ до това, което човешкия вид е днес, прилича повече на трудоемка работа на генно инженерство, а не на естествен еволюционен процес.

Изненадващият факт е, че има много древен текст, в който се говори за създаването на човечеството, отнасящ се за времето когато няколко „същества“ сътворили човечеството, като за събитието се споменава и в Библията.

Напреднали култури като шумерските процъфтявали, без дори да оставят следи от последователни етапи на еволюция и показвали прогресивно културен, архитектурен или математически пробив в своята история.

В относително кратък период от време, „първобитният човек“ се появява буквално от нищото, създавайки огромни империи, напреднали цивилизации, които постигат невъзможното, като се оказват много по-развити отколкото това, което историята ни твърди.

Произходът и действителната причина за нашето съществуване са записани от нашите предци, преди хиляди години, когато древния човек сочи към звездите – към Орион, Сириус и други съзвездия, от където според тях са дошли боговете – напреднали създания, които се намесват пряко и косвено в процеса на еволюцията на човешките същества.
В книгата „Битие“ е описано, как е започнало сътворението на човека:

На шестия ден:
 

… 25 Бог създаде земните зверове според видовете им и добитъка според вида му, както и всичко, което пълзи по земята, според вида му; и Бог видя, че всичко това е добро. 26 И Бог каза: „Да създадем човек по Нашия образ, по Наше подобие; и нека да му поверим рибите в морето, птиците и добитъка и цялата Земя и всяко животно, което пълзи по земята.
 

27 И Бог създаде човека по Своя образ, създаде мъж и жена …
Важните слова за нас са: „Да създадем човека по Нашия образ и подобие…“
Кои са „Те“, които са създали човека по „своя“ образ?
Възможно е в шумерските текстове Адам да е резултат от процедура, която мнозина тълкуват като ин витро оплождане или е плод на генно инженерство от древността. Ами ако генетичният модел са боговете Енки, сестра му Нинхурсаг и Нингишзида?


Тези същества, които са създали човечеството са посочени в Попол Вух, като „Творецът, Създателят, Творецът, Пернатата Змия, Те-които-създават, Те-които-дават живот на човека, и се носеха над водата като изгряваща светлина.“
„Нашата работа и труд са постигнали своята цел. Земята се покрива с различни форми на живот и живи същества. И Създателят и Творецът казва на животните: „Кажете сега Нашето Име!“ Но животните не могли да говорят като човек. Тогава техните създатели казали: „Нашата слава все още не е съвършена, тъй като вие не можете да ни назовете. „
Древния текст споменава няколко пъти местоимението „ТЕ“. Може би след като се разбрали, че животните не могат да споменават славното им дело, „ТЕ“ решили да създадат човека по свой образ и подобие, за да може той да разказва какво са направили за съществуването на нашата Земята, в този й образ и да слави имената им…/Multivselena