Мъжете отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със с*кса

От фантазии до оргазми и колко време трябва да продължи сесията, 15 въпроса за секс, които жените искат да отговарят, но се страхуват да поискат

Сексът е върховно удоволствие за всеки човек. Оказа се обаче, че 1/3 от жените се притесняват да зададат всички интимни въпроси, които ги касаят.

„Дамите могат да бъдат много шумни по време на секс, но оказа се са притеснително тихо щом стане дума за това да зададат всички интимни въпроси на половинката си, които ги касаят“, заяви сексологът Кейт Тейлър.

За да сложи край на това тя помоли неколцина мъже да дадат отговор на всички странно интимни въпроси, които вълнуват жените.

И така, ето няколко от най-странните секс въпроси, задавани от жени и чиито искрен отговор дойде от мъжете.

Въпрос: Не е ли лошо, че понякога мисля за някой друг освен моя партньор по време на секс?
Отговор: Фантазиите и случващото се в ума по време на секс си е едно безобидно забавление. Но ако мозъкът ви продължава да си представя все един и същ мъж, който не е този, с който правите секс, се запитайте защо.

Въпрос: Колко често жените симулират оргазъм?
Отговор: Да, те много често се преструват, че сексът им харесва. Изследване на Durex разкри, че десет процента от жените симулират оргазъм най-малко веднъж седмично.

Въпрос: Оказват ли контрацептивите влияние върху качеството на секса?
Отговор: Истината е, че повечето контрацептиви оказват влияние върху сексуалния ви живот по някакъв начин. Поставянето на презерватив да речем за кратко паузира секс маратона. Хормоналните хапчета или спиралите пък намаляват естественото овлажнение на жените, а могат да причинят и други инфекции. Най-добре намерете контрацепцията, която ви върши най-добра работа и не ви ощетява от към секс удоволствие.

Въпрос: Какъв е средният размер на пениса – и има ли той значение?
Отговор: Средният размер на пениса е между 13 и 18 сантиметра. Най-скромните измервания говорят за мъжко достойнство, което е било едва 9 сантиметра в еректирало състояние. Но размерът наистина няма значение. Най-чувствителните нервни окончания са около входа вагина, което означава, че допълнителната дължина не увеличава удоволствието.

Въпрос: Колко е нормалната продължителност на половия акт?
Отговор: Цялото фиаско средно продължава 19,5 минути. 10 минути са за любовната игра, а останалите 9 минути и половина е същинският полов акт. Сексолозите пък са категорични, че от 7 до 13 минути е най-горещата продължителност на секса.

Въпрос: Лош знак ли е, ако не искам да правя секс?
Отговор: Ако това е само временно усещане няма проблем – може да сте уморени, стресирани или просто да не се чувствате добре. Но ако това нежелание за интимен живот продължи по-дълго, то потърсете помощ, защото може да се касае на депресия или хормонален дисбаланс. Разбира се може и просто тръпката с човека до вас да е отминала и затова да не искате да спите с него.

Въпрос: Как да призная на мъжа до мен какво наистина харесвам и искам да ми направи в спалнята?
Отговор: Просто! Само ни кажете. Ние обичаме да изпълняваме всяка ваша секс фантазия и няма да ви упрекнем за нищо, което поискате да ви направим между чарпафите.

Въпрос: Какво, ако искам повече секс от моя партньор?
Отговор: И тук отговорът е просто ни кажете. Няма нищо по-секси от жена, която има голямо либидо и не се срамува да си го признае.

Въпрос: Трябва ли да правя секс сега, когато съм бременна?
Отговор: Питайте все пак гинеколога си, сексът по време на бременността обикновено е добре. Това е дори едно от най-задоволяващите времена за жените, тъй като увеличеният приток на кръв към тазовата област означава, че оргазмите ще са по-силни от всякога.

Въпрос: Колко дълго след раждането трябва да правя отново секс и как мога да се чувствам уверена?
Отговор: Ако не сте имали усложнения, тогава обикновено е добре да се върнете към секса след шестата до осмата седмици след раждането. За по-сложни раждания, винаги се консултирайте с вашия лгинеколог.

Въпрос: На каква възраст имаме най-големи сексуални мераци?
Отговор: Сексуалният апетит на жените най-много се засилва след като навършат 27 години и достига върховата си точка преди началото на менопаузата на възраст от 45 до 52 години.

Въпрос: Добре ли е да използва секс играчки?
Отговор: Разбира се. Това ще внесе допълнително тръпка в секса. А дори да ги използвате, когато сте сами пак ще е ок. / jenata.blitz.bg