Странни звуци идваха от стената на тази къща! Щом обитателите й направиха СНИМКИ и разбиха тухлите онемяха от ужас

Семейство от американския щат Тенеси изживя истински кошмар. Обитателите на дома от дълго време започнали да чуват странни звуци. Притеснителното било, че те идват от стените на къщата им.

Кошмарното жужене не само, че не спирало, ами и се увеличавало.

Затова те решили да извикат специалист, който да снима с инфрачервена камера стената, от която идва този странен и страшен звук.

Те извикали Дейвид Л. Гловър, който щом направил инфрачервената снимка на стената останал потресен от това, което се крие зад нея.

Без да губи и миг той сложил предпазно облекло и започнал да разбира тухлите на къщата.

Преди да излезете от дома си задължително оставете лъжица със захар и вода в двора или на терасата! Причината ще ви шашне (СНИМКИ)

Оказало се, че странното жужене идва от огромен кошер на пчели.

„Работя това нещо от над девет години. Но за първи път в професията ми виждам такова нещо. Вярно, че насекомите могат да се промушат през миниатюрни дупчици, но това ме изненада. Да не говорим, че и кошерът им бе огромен“, споделя Дейвид.

Преди да започна най-напред исках да се уверя, че това са пчели. Ще бъдете изненадани колко хора не знаят разликата между пчели, оси и стършели“, споделя още той.

Щом достигнал до кошера Дейвид започнал да го отстранява, а пчелните пити грижливо прибирал, за да може после да си сложи в празни кошери на местни производители на мед.

Цялото това нещо толкова силно впечатлило Дейсвид, че той реши подробно да снима работата си. / jenata.blitz.bg