Трябваше да е тайна, но секси моделка на Playboy показа СНИМКИ 18+ от брачната си нощ с банкер

Дали 52-годишният Хавиер Насели е знаел за плановете на младата му съпруга, е неизвестно, но сега интимните подробности за живота му се обсъждат не само в банката му.

32-годишната моделка от гръцки произход Виктория Хиполитакис, родена в Аржентина, се омъжи за Хавиер Насели, който е с 20 години по-възрастен от нея. Тя е свикнала да споделя постиженията си в „Инстаграм“, където има 1 милион абонати, и не е успяла явно да устои на желанието си и е публикувала фотографии в еротично бельо от банята, където се подготвя за първата брачна нощ.

Трябва да се отбележи, че благодарение на повишеното внимание към Виктория, нейният възлюбен направи всичко по силите си, за да си гарантира, че тяхната сватба е преминала в режим на секретност.

Церемонията се проведе в Ню Йорк, в центъра на Манхатън, банкерът от UBS Bank плати $ 20 000 за роклята на булката.

Снимките по еротично бельо са направени още преди седмица и трябва да се признае, че моделката е търпяла и не е разказала на никого кой е нейният съпруг.

Трудно е да се каже какво се е случило и защо Виктория е решила да разкрие всичко точно сега, но със сигурност горещите снимки са обстойно обсъдени от колегите на Насели и не само….

Превод и редакция:

Вижте още горещи снимки на Виктория Хиполитакис от кариерата й на модел: