Ето как принцеса Даяна разорила принц Чарлз с развода

Макар че са изминали вече 21 години, принцеса Даяна продължава да е една действително интригуваща личност не само за британския кралски двор. Злополучната любов и края на живота й, който дойде прекалено рано, продължават да тънат в мистерия.

В опит да бъде разбуленя идват и новите разкрития около развода на Чарлз и Даяна.

Според разкритата информация, Спенсър успява да измъкне цели 17.

5 милиона паунда от принца, оставяйки го беден като църковна мишка.

Джефри Бингъл, който се занимава с финансите на Чарлз по време на развода, проговаря пред The Telegraph. По думите му, Даяна става притежател на състоянието на принца до последната стотинка, както и недвижимото му имущество.

Дори се налага принцът да се раздели с инвестициите си, за да може да покрие сумата, която е задължен да плати на бившата си съпруга. И това, разбира се, никак не се харесва на кралския двор. Особено на кралицата, която е дала част от милионите, отишли при Даяна след развода.

А жертвата на Даяна изглежда прекалено скромна. Тя е посъветвана да се откаже от титлата си „нейно кралско величество“, за да има претенции към богатството на мъжа си. Изневерите на Чарлз пък са най-силният коз в ръцете й, с който успява и да спечели тази битка.