Фитнесът на бъдещето е доста лек

Фитнесът на бъдещето е доста лек

Време е да забравите за старите дъмбели и скъпото фитнес оборудване, светът вече е намерил доста по-добро решение за всички, желаещи да тренират по-сериозно. За целта се изисква да използвате устройството, носещо гръмкото име Tonal, което може да натоварва абсолютно всички мускулни групи, не заема много място и дори не е тежко. Къде се крие разковничето? Това е специална машина, която използва електромагнитното съпротивление, за да симулира тежести. Максималното тегло за симулиране е около 90 килограма (напълно достатъчни за всеки, желаещ да поддържа фигура).

Макар и да изглежда като нещо, което бихте открили в Star Trek, това чудо наистина би променило изцяло фитнес  културата. Цената му е близо 2995 долара и е доста скъпо, поне на този етап, но с времето сме сигурни, че тази цена ще пада и един ден ще се сбогувате с тежките дъмбели, лостове и други заемащи доста място продукти. Макар и в рекламата да се споделя, че целта не е да се замени професионалният фитнес, подозираме, че след време наистина ще предпочитате да тренирате в собствения си уют, вместо сред потните стеродни амигос. Кратък поглед към системата на бъдещето ще може да откриете в следващите кадри, а ние се надяваме, че когато цените паднат, позитивната политика да бъде малко по-забравена и заменена с по-здравите фигури!

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/j1K0T1fhzs4″ frameborder=“0″ allow=“autoplay; encrypted-media“ allowfullscreen></iframe>