Японска система за отслабване: Ще се отървете от корема и ще изправите гръбначния стълб само за няколко минути на ден!

Японска система за отслабване: Ще се отървете от корема и ще изправите гръбначния стълб само в продължение на няколко минути на ден!

Японците не престават да предизвикват въображението си по различни  начини, за да отслабнат , които буквално се конкурират помежду си с лекота и ефективност. За съжаление, не е възможно всеки да може да прави коремни преси и да тича сутрин, дори и да е крайно наложително.

И колкото повече килограми се добавят, толкова повече искате да опитате от някакво  малко магическо хапче за изгаряне на мазнини или по-добре: да си лежите, да не правите нищо и да отслабвате.

 

Не вярвайте, но тук японците, както винаги, учудват с въображението си, предлагайки точно такъв начин да се отървете от наднорменото тегло.

Магия?

 

Повече от 10 години, японският лекар Фукусуджи помага на жените да  поставят фигурата в ред  в най-кратки срокове. И това е без диети, изтощителни физически упражнения и прекомерен разход на пари.

 

Как да отслабваме легнали

 

Ще ви трябва

голяма кърпа

здрава връв

хоризонтална повърхност

5 минути на ден

Същността на метода е, че в рамките на няколко минути лежите на ролка, направена от кърпа, и отстранявате корема! И ако преместите кърпата по-близо до раменете – можете да вдигнете гръдния кош, да  фиксирате позата  и дори да станете малко по-високи!

 

Провеждане на процедурата

 

Навийте на руло кърпа с дължина най-малко 40 см и дебелина 7-10 см. Вържете я така, че да не се развива.

Седнете на твърда плоска повърхност и поставете сгънатата кърпа зад себе си.

Важно! Легнете по гърб, така че ролката да е точно под тялото под талията – точно под пъпа.

 

Разтворете краката си на ширината на раменете си. Краката трябва да се допират един до друг, а петите трябва да са на разстояние от 20-25 см.

 

Вдигнете очи на главата, обърнете дланите надолу и свържете малките си пръсти.

 

Внимателно се уверете, че малките пръсти се докосват. Легнете на това място в продължение на 5 минути.

 

Внимание! Ставайте леко, защото по време на упражнението костите и ставите леко се движат.
 

Постоянството, постоянството и желанието да се постигне целта на японците не задържат. Крак – и стомаха се затяга и излишната мазнина се разпределя независимо! Не забравяйте, че ако ви е трудно да останете за 5 минути – започнете с 2-3, като постепенно увеличите продължителността на упражнението.

Основната тайна на ефикасността е да се изпълнява редовно. Разкажете ни за тази невероятна японска техника на вашите приятели, нека да се уверите, че намаляването на теглото е толкова лесно.