Известни и богати транссексуални модели

Известни и богати транссексуални модели

Жените могат да пазят много тайни, както и да оставят перманентен спомен за себе си в твоето съзнание. Виждали сме изключителни жени през годините, но попаднахме на няколко, които не могат да бъдат пропуснати с толкова лека ръка. Виж жените с някои изключителна тайни! 

Кармен Карера

28-годишната актриса е известна с впечатляваща фигура, невероятна визия и участието й в няколко филмови сериала. Красавицата е повече от невероятна, когато се оказва, че има една особена тайна – някога е била мъж.

Кармен признава това през 2012 година и разказва, че пътят до звездния подиум е бил доста труден. Освен всичко останало е присъствала и на няколко корици!

Валентин Де Хинг

Нейната първа изява е като 8-годишно момче в документален филм за живота на транссексуалните деца. Режисьорът на филма е решил, че може да снима детето малко повече, за да следи развитието, а филмът е в продължение на цели 9 години. Валентин си прави операция за смяна на пола, преди да бъде пуснат нейният филм и започва да се занимава с мода. Жената е висока около 1.80 и бързо печели вниманието на модните агенции в Амстердам, а след това стига и до Париж. След време е измерена с височина от 1.86 метра и се отказва от модата. Везната се накланя в нейна посока, когато интересът към тези модели става хит. Днес може да се похвали с доста корици! 

Инес Ру

Тя е 24-годишна транссексуална моделка с корени от Северна Африка. На 16 години си сменя пола и е открита от моден агент в Париж. Върхът в кариериата й е няколко корици на американския Playboy. 

Амилия Скот

Нейната трансформация в жена започва на 17 годишна възраст. Американката е родена в Ню Йорк и се подлага на множество операции, включително имплантирането на силикон в гърдите, устните, дупето и много други! 

Амилия Малтепе

Тя е родена в Бангладеш и е само на 23 години. В момента живее в Торонто и признава, че именно там е започнала да се интересува от смяната на пола. Нейният курс с хормони и процедури за смяна е струвал около 13 000 долара, а след интервенцията успява да се появи по множество корици на списания. Мечтата й е да бъде Мис Свят, но все още и трябва време, за да бъде 100% жена, сещаш се! 

Талита Зампироли

Родена е в Бразилия и е само на 24 години. Нейната мечта е била да бъде жена и получава този специален подарък от родителите си, когато става пълнолетна – парите са дадени от бабата!