Женските имена с тежка съдба-Как да изберем име на момиче

Историците казват, че Анна е проклето през вековете на историята. Нека си спомним най-малкото Анна Болейн, втората съпруга на Хенри VIII, която губи главата си заради непроверено предателство.

А съпругите на Иван Грозни – кралицата Анна Василчикова и Анна Колцовска? И двете живеят тежък живот и са изпратени в манастир. Тежка съдба бе Анна Романова, Анна, Анна Херман … Животът на тези жени е изпълнен с трудности.

Необичайни женски имена

Дали името засяга бъдещето на човека? Определено, да. Учените, които изследват ономастиката, вярват в това. Самата концепция, че името определя съдбата , се появява през последната четвърт на 20-ти век. И историческите факти ни позволяват да сравняваме и контрастираме характера и живота на хората с техните имена.

Според доктора на психологическите науки Борис Хигир, по името може да се определи не само характерът, а миналото и дори бъдещето. Хегир е написал повече от десет книги за значението на името и влиянието му върху съдбата. Авторът и милионите му читатели са сигурни, че знаейки тайната на името, може да се постигне безоблачен живот.

Днес ще ви разкажем за необичайни и красиви женски имена, които даряват техните собственици със силен и твърд характер, но с тежка съдба. Вярвате или не, това е ваша работа, но си струва да размишляваме.
 

ЖЕНСКИ ИМЕНА С ТЕЖКА СЪДБА

Вера

Флегматична и затворена природа с много сложен характер . Не отива в крайности, спокойна. Но настъпите Вера, със сигурност ще си изпатите. По-често, спокойна, тя гледа на живота си трезво. Винаги знае какво иска от живота. Тя никога няма да го пропилее.

Материалното за Вера е на първо място. Тя вярва, че най-важното нещо в живота е добре платена работа и прилично жилище. Тя с готовност ще смени любимия си човек за успешен мъж и ще бъде предана жена. В тази връзка, те са обречени на копнеж за идеален партньор. Животът на Вера е пълен с изпитания и трудности. С възрастта, натрупва вътрешни противоречия и страда, изпада в депресия.

 

Анна

Анна – любезна, скромна и женска природа. Много вярваща, безкористна и винаги готова за саможертва . Можете да разчитате на нея във всяка ситуация. В реалния живот, когато Анна среща трудностите лице в лице, тя не може да се защити. В резултат на това тя се затваря в себе си, остава неактивна и чака промяна.

Анна избира сама бъдещия си партньор. Но тъй като тя е несговорлива жена, тя не е щастлива в семейния си живот. Анна никога няма да напусне съпруга си алкохолик, прощава предателството и ще носи кръста си през целия си живот. Но това не означава, че тя ще бъде вярна съпруга. По-скоро, напротив. Животът й е вечно търсене и ходене по мъките в търсене на нещо идеално.

 

Ина

Името й притежава твърди характеристики, присъщи на противоположния пол. Веселата и флиртуваща Ина е надежден човек , но не обича да прави компромиси. В нещастията си тя винаги обвинява другите. И за всеки случай има мнение. Упорита и принципна, точна за педантичната мисъл Ина не толерира грешките.

Може да се откаже от семейство, пари и удобства заради идея, която ще й се стори гениална. Ако партньорът на Ина не й се възхищава, няма никакво бъдеще за тази двойка. Ина не е склонна към меланхолия, но животът й е като люлка. Първо се извисява, а след това пада … И всичко това, защото Ина не знае как да прави изводи от предишни грешки. Преди да завърши едно нещо, тя незабавно поема следващото.

Тамара

Силна и мощна, донякъде груба жена. Мъжка манталитет, характер и навици. Тамара е ясна и уверена, практична и търговка. В бизнеса няма равен, по време на работа има ръководни длъжности. При всяка дейност достига височини. Всичко, което Тамара прави, не за себе си, а за семейството си. Тя твърдо вярва, че високата позиция е основното предимство в живота.

Слабостта и слабият характер не са характерни за Тамара. Много е трудно за нея да намери мъж и още по-трудно да създаде семейство. В бъдеще Тамара е самостоятелна или разведена с деца. А инициаторът на прекъсването на отношенията винаги е жена.

Много стриктни и взискателни. Всички тези черти са абсолютно не женствени. Затова Тамара е много нещастна в личния си живот . Тя прави драми и кавги на семейното поле. Понякога дори децата отказват да комуникират с такава могъща майка.

 

Надежда

Експлозивна, пресметлива, авантюристична интригантка с нестабилна психика, всичко това е Надежда. Съвършено знае изкуството на прераждането. Експлозивната природа, която бързо светва с нещо ново и избледнява още по-бързо и изоставя предишната идея. При всяка ситуация тя винаги мисли за собствената си печалба.

Надежда лесно се поддава на влиянието на някой друг и взима гледната точка на някой друг. Лесно е да се заблуди и да се прехвърли на ваша страна. Тя не винаги е в състояние да контролира съдбата си. Нейните бракове са крехки. Надежда лесно може да се раздели с човек, ако на хоризонта се появи друг, с по-висока позиция и материално богатство. Надежда може да вирее там където има само материална стабилност и благополучие. В противен случай тя търси допълнителни източници на доходи, които невинаги са безопасни. Желанието да бъде първи и скоковете през глава свършват много зле. В напреднала възраст Надежда страда от самотата. Близките хора знаят истинските й желания и не искат да комуникират, но тя не иска да се промени и не знае как.

 

Eвелина

Жените с това име са много трудни. Самоуверена, практична, пресметлива природа. В същото време много потайни, мълчаливи и изглеждат затворени. Тя има малко приятели. Повечето хора просто не преминават през селекцията, която Евелина организира, преди да пусне човек в живота си.

Евелина не търси социален живот. По-добре да остане в сянка и да действа сама. Много е привързана към хората и не знае как да ги пусне. Тя ще прости измяна и всяко негодувание,  само не ако загуби скъпия си мъж. Но трудностите много я нараняват и страданието отнема голяма част от живота й. Евелина не знае как да поиска помощ, прави всичко сама и още повече страда от това.

 

Людмила

Арогантна жена. Умело се адаптира към обстоятелствата и извлича от тях собствени ползи. Основната характеристика на Людмила е непредвидимостта. Тя не обича да планира и действа спонтанно. В повечето случаи – неприятно.

Людмила е отмъстителна, има аналитичен ум. Заедно с това тя не е обективна и прави глупави неща. Без да събужда съвестта, тя манипулира хората, като отстранява противниците от пътя си. Людмила има малко или никакви приятели изобщо. Те говорят за нея като за егоист. Като твърда и принципна, е трудно да намери разбиране сред хората. По-близо до зрялата възраст, тя е отчаяна и престава да се наслаждава на живота. Опитите на Людмила да променя характера на партньора често водят до караници и раздяла.

 

 

Името пази много тайни, които не знаем. Но наблюдението и житейският опит ни позволяват да определим характера с името на човека с невероятна точност .

И младите родители, които чакат момиче, ще им е полезно да познават женските имена, които привличат щастието на жените като магнит .

Пишете ни в коментарите, какви необичайни и редки женски имена считате за успешни. Може би съдбата не зависи от името, основното е, че човек да обича името си. В останалото е цялата воля на Бога!

Ако статията е полезна, покажете я на приятели в социалните мрежи.