Дневен хороскоп за четвъртък, 20 септември-РИБИ Шанс за сполука, ОВЕН Сполучлив ден

Отличен ден за реализация на делова цел или засилване на важните действия в определена бизнес насока. Денят е успешен що се отнася до финанси или важна комуникация с делови хора.

Доверете се на инстинкта си на всяка цена! 

 

Дневен хороскоп ОВЕН 
Сполучлив ден 
Едно дълготрайно партньорство е на път да се провали. Отличен ден за материални придобивки, успех в конкуренцията, успешно дирижирани преговори и значителен шанс за спечелване на финансова стабилност.

За личната си сполука следва да действате усилено и по възможност с разбирателство към околните. 

 

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Реализация на исканото 
Служебните ви ангажименти днес ще ви свържат с интересна личност и това може да се окаже началото на трайно и ползотворно сътрудничество. Четвъртък дава сериозни възможности за постигане на целите, но сериозна част от Телците няма да са доволни от постепенния ход на това развитие и със сигурност ще прибягват до хитрини. 

 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ 
Помощ от приятел 
Ще отделите повече време за себе си и по-малко на другите. И този четвъртък тласка Близнаците към енергични и целенасочени действия, което ще допринесе за сполучлив ден. Но през този ден е задължително да обедините усилията си в сериозна степен с тези на вашите делови партньори или съдружници. Недейте да наблягате на индивидуализма.

 

Дневен хороскоп РАК 
Кавги 
Днес ви очакват големи успехи, тъй като най-сетне успявате да постигнете нещо, което досега не ви се е отдавало. Енергичен четвъртък, през който представителите на Раците ще действат с размах за осъществяването на проектите си. Това се отнася както за служебните ангажименти така и  за контактите в обществените среди. 

 

Дневен хороскоп ЛЪВ 
Засилете темпото 
С основание ще сте благодарни на случайностите, които ще съпътстват деня ви. Четвъртък може да се опише като един от най-динамичните дни за представителите на Лъвовете. През този ден ще завоюват успехите си с много енергия. За преобладаващата част от зодията ще важат индивидуалните действия, бързината и отличните преценки на ситуациите. 

 

Дневен хороскоп ДЕВА 
Силен шанс 
Радвате се на успехи днес. Те идват съвсем закономерно и са плод на упоритата ви работа. Динамичен четвъртък, който се характеризира със сериозен личен късмет за Девите. За жалост, този късмет може да се окаже недостатъчен в бизнес отношение и най-вече към ситуации, в които вашите конкуренти действат с неоправдани средства, за да постигнат целите си по заобиколен начин. 

 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ 
Деликатни ситуации 
Не допускайте финансови или други проблеми да помрачат настроението ви днес. За повечето Везни този четвъртък се определя като ден изпълнен с деликатни ситуации, в които следва да сте много внимателни и предпазливи. Това се отнася предимно за деловата страна на деня и воденето на комуникация в обществените среди, чиято насоченост е от делови порядък. 

 

Дневен хороскоп СКОРПИОН 
Не прибързвайте 
Очаквайте новости свързани с работното място, или с вашата делова ангажираност. През този ден Скорпионите се изправят пред нов етап от личностното си развитие. В повечето случаи това означава ден наситен с емоционални изживявания. За успешната реализация не само на този четвъртък, но и на един доста по-голям период занапред, следва да действате наистина внимателно.

 

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ 
Внимавайте с хората около вас 
За да имате успех в нещата, за които се борите, трябва и сами да си помогнете, като проявите повече инициатива. Стрелците ще се радват на явен делови късмет през дните на новата седмица, но въпреки това периодът не е лишен от напрежение, недоволство от възникнали ситуации и проблеми в съдружните дела. 

 

Дневен хороскоп КОЗИРОГ 
Време за преговори 
Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Предстоящият ден е благоприятен за реализация на деловите цели, но е твърде съмнително, че преобладаващата част от Козирозите ще се възползват правомерно от възможностите си. Голяма част от представителите на зодията ще си послужат с хитрости и измами, за да надделеят. 

 

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Без рискове 
Находчивостта ще ви позволи да извлечете от недостатъците на другите предимства за себе си. Независимо от позицията, в която се намирате, и от целите, които възнамерявате да осъществите през периода, сега е най-важно да се стабилизирате в личен план и да не се поддавате на никакви провокации, свързани с бързи и лесни печалби или с друга изгодна ситуация. 

 

Дневен хороскоп РИБИ 
Шанс за сполука 
Ще работите усърдно в стремежа си да свършите навреме и без излишен разход на средства. Новата седмица е твърде положителна за Рибите и позволява действия на широк периметър. Много важно е да поддържате равновесие и активна изява в сферите на вашата делова ангажираност. Очертават се стабилни възможности за парични печалби.