Защо мъжете не могат да бъдат романтични

Защо мъжете не могат да бъдат романтични

Интимността е от онези чудеса, които жените много искат, а ти не можеш да им дадеш – същото се е случвало с децата по време на социализма (искаш портокали, ама няма). Замисляме се все повече на хората, за които се вярва, че са дошли от Марс – там цветя не растат. Дали е трудно да бъдем интимни и по-мили с жената-дракон? Това винаги е била трудна задача и има само една причина за подобна жертва – секс. Не са ли достатъчно женските празници, че трябва пак да ги изненадваме романтично? И нека бъде ясно, че този материал не подкрепя подобни лиготии, но дава най-нормалното обяснение на въпроса: „Защо мъжете не са интимни?“.

 

Не е заложено в ДНК-то

Уважаеми дами, какво очаквате от момченцето, което цял живот е гледало „Рамбо“, „Универсален войник“ и „Войната на зверовете“? Откърмени сме с боговете на войната и не можем да влезем в ролята на принцовете на белия кон, които ще целунат вашето Барби. Някои ще закупят латексово Барби, но и те не подаряват цветя, защото трябвало. Не можем да бъдем лигльовци, все пак трябва да има научно обяснение и за подрастващото нежно мъжко съсловие, което вярва, че плюскането и маниерите на Азис са нещо актуално. 

Интимният прецаква всички останали

Във всяко стадо има един, който бърза да скапе настроението на цялата компания. Той подарява цветя всеки ден или през ден, мие чиниите и накрая остава сам в банята за една бърза… четка, щото плочките са мръсни. Личността получава много народни прякори като „чехльо“, „стъпканият“ и „таш*ци в дамска чанта“, но зад хумора е закономерно да докарва главоболия на всички. Жените мерят гърдите си (по технически причини е трудно да премерят нещо друго), следователно ще чуеш за Чочко, който подарява цветя, мие чиниите и прави секс, колкото прави и умрелия, ама поне е внимателен. Жените си имат 8-ми март и 14-ти февруари, а всеки следващ мил жест се прави, когато са заслужили, съдейки по фалиращия местен магазин за цветя, скоро не е имало повод. 

Досадата

Зад всяка космата мъжка гръд, тупти истинското мъжко сърце, а зад епилираната тупти сърцето на захаросания козунак с отчаяна нужда от тестостерон. Той изненадва, върши женската работа и показва разбиране, когато я боли главата. Мотивът за подобна фантастика е липсата на секс, която при него се забелязва от километри и актуализирането на креватните му умения струва скъпо, според него. Обикновено се представя за модерния рицар на сухо… Жените осъзнават грешката, когато станат жертва на телефонен тормоз и изгубят правото си на цензура във всички видове социални мрежи (той има повече снимки със семейството й, отколкото нея).

Прекаленият светец

… не се харесва дори от жените. Ако има честни жени, в което не вярваме, ще потвърдят самата истина – шоколадовият лигльо не се издържа. Той губи чувството си за хумор, мъжкото в себе си и дори вербалните качества, докато е зает с точенето на лиги, показвайки увереността на китайски телефон на рафта до iPhone-ите. 
Извратеното клише

Започваме с розите, свещите, шоколадите, балоните и завършваме с бижута, обувки, телефони, коли и екзотични екскурзии. Хубаво, имаш възможността да я накараш да се чувства специална, но дали наистина си заслужава? Красива е само жената, която може да откаже нещо скъпо, показвайки, че не е толкова евтина или не е гледала още в портфейла ти. Ето до какво води злоупотребата с романтични комедии. 

Ставаш гей

Това е най-елементарното обяснение. Златна вулва няма, следователно не вдигаш олтар за поклонение. Кой нормален човек ще използва употребата на думи като „Приказка“, „Емоция“ и „Изпепеляваща любов“, освен Наталия Кобилкина с мъжки профил? Така ли трябва да казваме на вечерния изненадващ секс с анална прелюдия? Истинският мъж остава затворен в оковите на романтика, без право на помилване. Ти си принуден да избягваш подобна личност по простата причина, че не искаш да слушаш за великата му жена и „пламенната им любов“, щото се говори само за любов, но не и за размер на цици, което си е далеч по-интересна тема. Жените имат нужда от мъж, а не мъжка приятелка, компенсираща малкия полов орган с глезотии.