Какво се брои за изневяра според жените

Какво се брои за изневяра според жените

Женската логика винаги е била мотиватор за дълбоки научни изследвания и многократно е помагала за развитието на човечеството. Ето и една тема, която винаги е раждала повече променливи, отколкото статистическа проферка на нулева хипотеза. Ако имате злата участ да бъдете във връзка, значи и ревността е успяла да влезе във вашия дом. И понеже една жена може да ревнува от всичко, включително и от въздуха, препоръчваме да се запознаете с всички случаи, в които вашите действия ще се смятат за абсолютното кръшкане.

Ето какво се смятат изследователите:

1. Секстингът

Мобилните телефони, тези красиви дигитални дяволи, започват да предлагат най-различни щастливи изживявания – от пускането до музика, до изпращането на някоя друга ваджи. Любимата практика се брои за изневяра от 82% от жените, както и 56% от мъжете. През 2014 година се оказва, че жените явно преосмислят своята логика и намаляват процента на 68%, докато мъжете падат до 51%. Очевидно всичко е наред, поне за определени хора. Ако ти го направиш, приготви се за инквизицията… 


2. Целувките

Имайки предвид, че мъжката аудитория обикновено не е положително настроена за някои форми на лигавене и според 75% от господата са съгласни на тази идея. 90% от жените подкрепят същите господа. Университетът в Мичигън е провел подобно изследване с около 456 студента и 88.7% са на мнение, че трябва да целуваш само своята жена… евентуално може и мама. За тъщата няма никакви проучвания! 

3. Емоционалното привързване

… ще те превърне в евнух. Проучване на HuffPost установява, че жените са готови да режат глави (горни и долни), ако изведнъж започнеш да споделяш с чужда за своите проблеми. Противно на всички очаквания, учени и психолози са изчислили, че жените могат да бъдат по-емоционални (офисът плаче от смях на това твърдение) от мъжете и ще приемат отклонението на вниманието като чиста изневяра. Според изчислението на учените от Мичигън – 52.4% от са заявили, че това е изневяра.

4. Вечеря с друга

Палете кладата, пригответе се за фениксови преживявания. Споделянето на едно блюдо или консумирането на спагети в стил „Лейди и скитника“ ще доведе до химическа кастрация, рязане на носа и пиене на отрова. 41.4% от респондентите са скочили на нож срещу идеята и заявяват, че точно това ще ги мотивира да станат почитатели на BDSM. Вечерята с приятели минава за нормално напиване, вечерята с приятелки е изневяра, запомни го. 


5. Установяването на контакт с бившата

Господата от HuffPost не препоръчват да правиш такива експерименти, защото могат да донесат сериозни негативи. Макар и нисък процент от жени (едва 26%) да го смятат за грешка, ние гарантираме, че ще се опариш много от тази идея. 

6. Секс за една вечер

През 2017 година Deseret News са установили, че 73% от американците смятат, че сексът за една вечер е изневяра. А това означава, че около 27% нямат никакви скрупули от тази идея. Виждате ли, има надежда за определен процент от хората! 


7. Секс за повече от една вечер

Излишно е да го обясняваме, нали?