Кармата ви според годината в която сте родени-Мева 8-Много упорит, уверен, Мева 2 Приятелски настроен

В бдизма се смята, че душата може да се прероди 9 пъти. Появява се на земята в човешка форма точно 9 пъти.

Следващото въплъщение се нарича Мева (в превод – белег или бенка).

Мева показва колко пъти вече сте били на този свят и каква карма ви чака и разбира се, колко живота още имате.

За да определите своята Мева, разгледайте тази таблица. До годината ви на раждане е отбелязано числото на вашия живот. Описанието на вашата карма прочетете под таблицата.

 

Мева 1

Неспокоен характер, песимист по природа. В повечето случаи този човек се адаптира към ситуациите. Рядко се опитва да промени нещата. Външно той е дружелюбен и открит, а отвътре се крие упорито дете. Вероятно страда от алкохолна или наркотична зависимост. Здравето му е далеч от идеалното. Чести проблеми с долната част на тялото (бъбреци, пикочен мехур, матка, гениталии).
Склонност към внезапни промени в настроението и депресия. Не е романтик, но отчаяно се нуждае от любов. Трудната работа не е за него. Нуждае се от спокойно планиране и размишления. Дейностите могат да бъдат свързани с вода.

 

Мева 2

Приятелски настроен човек без капка агресия. Неамбициозен, неинициативен, но педантичен до мозъка на костите си. Страхотен изпълнител, но не и лидер. Най-добрата възраст е 45-47 години. Обича сладкото, пълен. Кармичните заболявания включват заболявания на гърба, кожата, червата и кръвта. В отношенията е много внимателен към партньора. Ръководи се от чувствата, не от ума.
Средни доходи. Трябва да избягва хазарта. Увлечението му може да доведе до фатален изход (убийство, самоубийство, насилие). Професия свързана с обществеността, хората, природата или земеделието.

 

Мева 3

Рано съзрява. Независим, винаги млад и оптимистичен. Положителен, но много упорит и нетърпелив човек. Трудно се примирява с обстоятелствата. Най-добрите години от 34 до 38 години. Добре сложен, силен и активен, но има слаби стъпала и проблеми с нервите.
Склонност към зависимости, особено към наркотиците. Ако посегне към наркотиците, това е навик завинаги. Импулсивен и директен човек. Парите преминават през пръстите му. Изобщо не е икономичен и пестелив. Професия, в която е възможно самоизразяването: учител, оратор, писател, музикант.

 

Мева 4

Като цяло, един положителен човек, но със слаба воля и страхлив. По природа, уязвим и много любезен. Идеална възраст – 38 години. Слабо телосложение, челото е голямо и високо. Има голяма вероятност за инфекции и различни заболявания. Слаба дихателна система и черва. Жените често имат проблеми с половите органи.

Красиви хора. Съзряват в ранна възраст. Трудно е за тях да създават трайни взаимоотношения. Създаване на семейство е малко вероятно. Парите и другите материални стоки не се задържат. Като вид дейност, организиране на празници и връзки с обществеността са най-благоприятни.

 

Мева 5

Нееднозначен човек. И добър и лош. И целенасочен и мързелив. Сложната възраст настъпва на 42 години. Инстинктът за самосъхранение е максимално развит. Силно телосложение, тялото отблъсква различни болежки. Предразположеност към тумори, треска, хипертония, проблеми с червата и кръвта.
Голяма нужда от любов. Склонност да доминира. Късметът не е чест спътник, но бързо избягва загубите. Склонност към хазарт, поради това може да загуби всичко. Ръководна длъжност е за предпочитане за този човек. Така реализира потенциала си най-пълно.

 

Мева 6

Добре развита интуиция. По природа, лидер и новатор. Винаги си поставя високи цели и уверено ги постига. Той е доволен от себе си и ужасно се страхува от провали. Добра възраст е 40 години. Телосложението е слабо. Бързо се уморява, възможни са нервни сривове. Често главоболие. Проблем с белите дробове, костите и сърцето.
В една връзка той обича да доминира, както и да се подчинява. Той се отнася добре към парите. Бързо печели и бързо харчи. Късметът не му е чест гост. Добър търговец, учител, оратор и проповедник.

 

Мева 7

Не задържа емоциите, по природа оптимист. Умее да убеждава хората и да говори пред публика. Отличен манипулатор. Обижда се и се ядосва, когато не му обръщат внимание. Много внимателен към детайлите. Животът се стабилизира след 40 години. Сам не може да постигне това, което иска, защото му липсва постоянство. Слабо телосложение, възможни проблеми с нервите, гениталиите, бъбреците, стомаха.
Обича свободата. Внимателно избира партньор. Отличен адвокат или финансист.

 

Мева 8

Много упорит, уверен. Трудно променя възгледите си. Консервативен, често налага своето мнение на другите. Той изглежда много спокоен, силен отвътре. По природа – вълк с високо самочувствие. Тялото е едро и здраво. Възможна атеросклероза, хипохондрия, проблеми с гръбначния стълб и нервите.
Безразборни връзки, но се успокоява, когато създава семейство. Постига успех доста рано, много зависим от парите. На работното място, той избира стабилност и надеждност.

 

Мева 9

Много чувствен и емоционален човек. Ярък, но безполезен живот. Нетърпелив и импулсивен. Склонен да критикува всичко наоколо. Очаква от околните твърде много. Сменя партньорите като чорапи. По природа идеалист, който презира материалните блага. Силен, гъвкав човек, със средно телосложение. Чести проблеми със сърцето, очите, нервите, безсъние.

Умее да съблазнява с един поглед. Късметът не е голям. Средни доходи. Нужда от пари, но не достатъчно упорит. Често се ангажира в сферата на дипломацията и актьорството.