Определяне, дали ви е направена магия с помощта на яйце

Серия от лоши събития, странни неща в близост до къщата, загуба на сили и чувства за безпомощност – Сериозна причина да помислим дали ни е направена магия, или са ни урочасали. Можете да бъдете най-приятелски настроения човек на света, и да не вярвате във всичко това магьосничество, но уви …

има хора, които не само завиждат или искат нищо лошо и умишлено се опитват да ви причинят нещастие. И това нещо е ужасно, лошо за здраве, любов и кариера.
 

Има много начини за определяне на на това, дали ви е направена магия.

Но най-древните и известни са с помощта на яйце. Запознати казват, че яйцата трябва задължително да са свежи (не повече от 2 дни) и домашни.  Сега ще ви разкрием, как да проверите, дали имате направена магия.
 

Как да разберете дали имате направена магия

Вземете яйцето в ръката си и го въртете между ръцете си 3-4 минути, като се опитате да не го стискате здраво, за да не го счупите. Налейте вода в чиста чаша. Използвайте чист остър нож, за да счупите яйцето и внимателно да го излеете в чашата вода. След няколко минути вижте резултата.

РЕЗУЛТАТ

Водата е чиста и жълтъкът не се е променил и е в белтъка, а той не е загубил формата си – няма магия.

Ако жълтъкът е цял, но протеинът се издига на ивици, напомнящи медузи, тогава имате направена магия. Този резултат показва проблеми и провал в семейния живот, самота и сълзи.

На отделни части на белтъка има мехурчета – магията е силна и направена от професионален маг. Често предизвиква провал и заболяване.

Ако стълбовете на белтъка в допълнение към мехурчетата имат черни точки, щетите са направени за смърт или използване на гробище.

На колоните на протеина има мехурчета и жълтъка около ръбовете се сгъстява – магията се прави така, че човек да бъде измъчван през целия си живот. Също така върху жълтъка могат да се образуват различни петна.

Ако на намерите че имате магия, просто изсипете съдържанието в тоалетната чиния и измийте чашата. И ако откриете магия, изхвърлете го от дома си. С този метод ще можете да разберете дали имате някакви щети, причинени от нечестиви хора. В края на краищата много често в нашия живот идват трудни времена, които понякога не зависят от нашите действия или бездействие. Можете също да определите, дали имате магия с помощта на кибритени клечки.
За да избегнете негативно влияние от страна на злосторници, струва си да ходите на църква от време на време и да се опитвате да не споделяте с близки хора детайли от живота си.
Кажете ни в коментарите, че някога попадали ли сте на магия в живота си? Също така споделяйте полезна статия с приятелите си в социалните мрежи!