Няма скрито-покрито: Физиономиите, които правим щом получим оргазъм, издават всичко! (СНИМКИ 18+)

Сексът е върховно изживяване и за жените, и за мъжете. Често пъти обаче се чудим дали партньорът ни изпитва удоволствие? Дали му/й харесва? Дали получава оргазъм? Дали физиономията, която прави по време на секс е от удоволствие или не?

Е, сега е време да сложим край на чуденето. Британски сексолози и експерти по езика на тялото разкриха, че физиономиите, които правим щом получим оргазъм, разкриват всичко.

Сега не от jenata.blitz.bg събрахме снимки и цялата необходима информация, за да научите какво издава лицето на половинката ви щом достигне до кулминацията. Затова щом следващият път правите секс обърнете внимание на изражението на партньора си и разберете какво се крие зад него.

Важно е да уточним, че не винаги изглеждаме хубави, когато достигнем връхната точка: по време на оргазъм над 92% от хората затварят очите си, 67% отпускат челюстите си, а 48% се мръщат според проучването.

Да започнем с това, че затворени очи, отворената уста и ръце, стискащи я чаршафите, а нашето тяло или това на партньора, издават, че сте от хората, които са имали повече любовници. Знаете какво обичате и се наслаждавате не само на секса, но и на живота. И винаги, винаги достигате до оргазъм щом правите така. Това е и най-популярната физиономия по време на оргазъм – само осем процента от нас държат очите си отворени в последния момент. Затворените по време на оргазъм очи издават и че често фантазирате по време на секс. В съзнание сте да се съсредоточите върху въображението си и да блокирате всичко останало в името на секса.

Крещящото лице и шумните оргазми пък са доста притеснителни. Това означава, че партньорът ни може да стимулира оргазъм или по-зле – прави „сцени”, за да ни впечатли. Прекаленото филмово преувеличаване не е никак приятно. По време на оргазъм кръвта циркулира бясно и затова често оставаме без дъх. Тъй, че ако половинката ви крещи безумно точно в кулминационния момент – явно нещо не е наред. Понякога шумният оргазъм се използва с цел нещата да „свършат” по бързо и партньорът ни да ни остави намира. По-приятно е да чуете стенещ стон от партньора си – ако го направи по време на оргазъм – спокойно, нещата са наред.

Ако пък партньорът ви се сдобие с лице пит „изненада” по време на оргазъм това значи, че се наслаждава на секса и иска да експериментира. Научните изследвания показват, че когато получаваме оргазъм губим контрол над лицевите си мускули. Така, че ако човекът, с който правите секс, завърши с изненада физиономия това значи, че е затрупан от силно удоволствие.

Мълчаливото лице по време на оргазъм пък говори за сериозни секс фантазии. Повечето хора си мислят, че ако половинката ни не прави никакви физиономии по време секс не му харесва случващото се. Е, това съвсем не е така. ако партньорът ни е притихнал и е със затворени очи това значи, че си фантазира, което е хубаво, но дали си фантазира за вас или за друг – това вече няма как да знаем. Смята се също, че мълчанието засилва интимността, когато двама души са напълно свързани помежду си.

И още едно малко уточнение – широко отворената уста по време на оргазъм е супер. Това издава, че партньорът ни изпитва върховно удоволствие и не се притеснява да го показва. / jenata.blitz.bg