РАЗБИХА ИСТИНСКИЯ КОД НА МОНА ЛИЗА, НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ, ЕТО ТАЙНАТА! ВИЖТЕ СНИМКИ! НЕ ГЛЕДАЙТЕ ЖЕНАТА, ВАЖНОТО Е

Наистина до днес никой дори и не е подозирал за това! Откриха истинското скрито послание на най-известната картина в света – Мона Лиза! 

Мона Лиза или La Gioconda, Джокондата – „веселата жена“ е картина, нарисувана с маслени бои върху дъска от топола през 16 век от Леонардо да Винчи и е една от най-известните картини в западната история на изкуството; малко други картини са толкова известни и репродуцирани. Картината е собственост на френското правителство и се съхранява в Лувъра в Париж.

Но въпреки това до днес никой не е видял истинското й послание!

На картината е изобразена жена, която гледа към зрителя със „загадъчна усмивка“.

Но централната фигура в картината не е жената! А е високопоставено извънземно от расата на Сивите, което Леонардо е изобразил, но скрил от нас, както много често подхожда в изкуството си!

WTFV представя изумителна теория, която накара много водещи експерти да се замислят върху истинското послание, което се е опитал да ни остави Леонардо!

Когато образът на Джокондата е обърнат огледално и прилепен към нормалния, в разстоянието между оригиналния и огледалния образ на главата на жената се образува мъглив силует:

Когато и най дребните нюанси на образ на Джокондата с висока резолюция се подсилят с гама корекции, ние виждаме нещо удивително.

Образът е толкова перфектен, все едно Леонардо нарочно го е „кодирал“, за да бъде видян посредством компютърни настройки! Това наистина ни оставя без думи:

Това е извънземно същество!

По ясно изразеното му лице виждаме големи очи, издължена глава, ясно изразени уста и нос! Върху главата си съществото има нещо като шлем или ритуална шапка, на плещите си – наметало

В центъра на челото си има това, което много ясно наподобява трето око! Според водещи уфолози, расата на Сивите имат високо развити способности благодарение на жлеза, подобна на човешката Епифиза. Този орган им давал способности като способността да четат мисли и да комуникират спрямо телепатия!

Ясно се виждат и ръцете на съществото! На края на пръстите му са изобразени пръстени… или оръжия?!

Изглежда като същински извънземен жрец! Виждаме повече с ясните характеристики на расата на Сивите – извънземни, за които се смята, че имат сериозна роля в глобалните процеси от хилядолетия!

Но защо е нарисувал Леонардо извънземно в своя шедьовър!? 

Както в почти всички свои творби, да Винчи закодира истинското значение и послание в очевиден от една страна, но неразбиваем код!  Критиката срещу църквата се е смятала за сериозно престъпление, а често провиняващия се бунтар Леонардо е имал доста прогресивни теории, които са го вкарвали в пряк конфликт с всемогъщата институция. 

Чрез Мона Лиза, Леонардо разкрива истината на сътрудничеството на Ватикана с извънземни същества. Напредналата раса на Сивите цели контрол върху  най-важните институции на планетата, точно каквато е Ватикана.  Извънземното е обречено като жрец – свещеник! Алегорията е повече от ясна – точно извънземните контролират Ватикана!

Въобще не е случайно, че днес точно Ватикана разполага с най-модерната обсерватория в света и работи с каймака на астрономията по доста секретни проекти. Даже и през последните години самият Папа не веднъж е намеквал за скорошна среща с извънземни! /BRADVA.BG