ДОМАШНА ВИАГРА! Напитка, от която ерекцията става по-силна

Много мъже имат проблеми с потентността, а това знае да бъде доста неприятно. Но за всеки проблем има и решение.

Марин Х. споделя своята история и своя проблем, като случайно откри лекарство, което реши да сподели с всички останали.

Това е неговата изповед:

„Отидох при един лекар, заради болки в долната част на гърба. Отидох при него по препоръка, защото отдавна имам проблем с постигането на ерекция, но никой не знаеше нищо за него. Няколко момичета ме оставиха в последната година, тъй като няма редовен секс.

Човекът ме прегледа с помощта на биоенергия. Всичко изглеждаше подозрително. Но след това ме попита нещо, от което замръзнах. Той ме попита, откога не съм правил секс. Конкретно беше сигурен, че нямам редовен секс. Не ми остава нищо друго освен да му кажа цялата истина. Това е решаващо, защото той ми обясни, че болката в гърба и ерекцията са свързани. Но, че има лек за всичко това. Каза рецептата и веднага щом се върнах у дома, я направих. Случи се чудо, когато същия ден можех да постигна ерекция и по-силна от всякога. Оттогава непрекъснато пия чудодейния лек“.

Чай за потентност:

Направете смес от чубрица, босилек и коприва, в равно количество от тези билки, които ще разбъркате в един буркан. Една пълна супена лъжица от тази смес се поставя в 300 мл вряла вода, добавя се малко черен пипер и малко канела и се оставя да престои 15 минути. Чаят консумирате три пъти на ден по 100 мл преди хранене, съобщава „За Жената“.

Смес за потентност:

В буркан домашен мед рендосайте пресен корен от джинджифил, добавете една равна чаена лъжичка сух розмарин и три пълни супени лъжици смлени орехи. Оставя се да престои на стайна температура, няколко дни и консумирайте по една супена лъжица сутрин и вечер.

свързани новини

Коментари