Най-добрите любовни съвета за всички времена

Започването на връзка всъщност се оказва най-лесната част; поддържането й на здравословно и благоприятно равнище е това, което крие опасности. Точно затова броят на двойките (минали под венчилото или не), които посещават терапия за двойки, все повече се увеличава – превантивна мярка срещу трудните времена, които рано или късно настъпват… и удължаването на красивите моменти. За да ти даде едно рамо в любовните ти отношения, Cosmo се допита до най-добрите американски експерти и селектира най-ценните им любовни съвети, които са събирали през годините – от ценни житейски философии до малките-големи жестове. Ако ги вкараш в употреба, ще успееш да задържиш отношенията си щастливи и здравословни задълго.

Понякога изневерявай на навиците си

Двойките развиват специфична динамика помежду си: начините, по които се свързват един с друг, се повтарят постоянно. Ако промениш начертаната схема и действаш в обратен ред, по позитивен начин ще внесеш нов живот на връзката си. Ако например винаги се ядосваш на гаджето си, когато се мотае, за да свърши някоя досадна домашна задачка, опитай следващия път да се обърнеш към него с по-благ и приятелски тон, а след това му се отблагодари за добре свършената работа. Проработва всеки път.

Докосвайте се постоянно

Не се съмняваме, че се прегръщате и целувате всеки път, когато се видите и може би обичате да се притискате един в друг замалко след секс. Но простичките жестове като потъркване на рамото му, докато гледате телевизия, сграбчването на ръката му, докато ходите по улицата или галенето на бедрата му по време на вечеря, са перфектен начин да се сближите. Честото докосване на партньора през деня повишава хормоните, благодарение на които се чувстваш добре, което засилва привързаността ви и ви прави по-близки на инстинктивно ниво, пише Тялото.

Не си ставайте приятели

Да сте си дружки с гаджето, на теория изглежда супер. Но такива отношения могат да съсипят сексуалния ви живот. Ако чисто животинското привличане, което имахте в началото, започне да отстъпва пред връзката ви, която застрашително се превръща в такава между съквартиранти, не те очаква нищо добро. Спести дългите дискусии за моментите, когато си с приятелките си, а сексуалната си енергия запази изцяло за него.

свързани новини

Коментари