Това е брутално! Кой поръча и плати Втората световна война?

Според някои изследователи войните избухват спонтанно, според други – всички войни, революции, преврати и военни конфликти внимателно се планират, организират и финансират.

Половината от жертвите във Втората световна война са от Съветския съюз.

В последно време се появи информацията, че главните организатори на войните, революциите и геноцидите са хора от “световното правителство”, чиято цел е да създаде нов Световен ред на земята. Тази версия е застъпена в книгата на Джон Коулмън “Комитет 300.

Тайните на световното правителство”.

 

В учебниците по история пише, че войните и революциите са случайни резултати от сблъсъци между враждуващи сили. Преминаването от политически преговори към физически конфликт според учебниците се извършва след опити да се избегне войната. Според Юрий Мухин обаче това съвсем не е така. Войните винаги са умишлени и се предизвикват от конкретни хора.

В учебниците по история в редица западни страни има големи пропуски. Например след Втората световна война трибуналите, създадени за разследване на нацистките военни престъпници, внимателно скриват материалите за западната помощ за Хитлер. Западните учебници пропускат и икономическата и финансовата помощ от западни фирми и банки за революцията през 1917 г.

В западните учебници няма и дума за това, че революциите се финансират и че най-често техен спонсор е Уолстрийт.

Според писателя Ю. Мухин западната история е напълно изкривена, подложена на жестока цензура и като цяло е безполезна.

Но съществува и неписана история, която разказва за събития, коренно различни от описаните в нашите стерилизирани учебници. Тя разказва за преднамерените войни, съзнателно финансираните революции за смяната на правителства и за използването на конфликтите за установяването на Новия световен ред. За това разказва книгата на Антъни Сатън “Как Орденът организира войните и революциите”.

“В книгата “Уолстрийт и идването на Хитлер на власт” ние описахме няколко финансови канала между Уолстрийт и нацистката партия. След това излезе книгата “Секретните помощници на Хитлер”, която дълго време беше забранена. В други книги също се подчертава финансовата връзка на Фриц Тисен с Хитлер. След като двамата се скараха, Тисен написа книгата “Аз платих на Хитлер”…

В протоколите на Контролния съвет на САЩ за Германия се съдържат следвоенни интервюта с видни нацисти. В тях се потвърждава фактът, че главен източник на фондовете за Хитлер е бил Фриц Тисер и неговата “Банка фюр Хендел унд Шиф”, която по-рано се нарича “Фон Хейт Банк”.

Тази информация съвпада с доказателствата в книгите “Уолстрийт и идването на Хитлер на власт” и “Секретните помощници на Хитлер”, като в тях са споменават конкретни имена на участници и имена на банки, т.е. Тисен, Хариман, “Гарант Тръст”, “Фон Хейт”, Картър и пр.

Американското разузнаване знаело за връзката между Фриц Тисен и капиталите на Хариман в Ню Йорк. Голяма част от документите за връзките между Хитлер и Уолстрийт е изтрита от протоколите на Контролния съвет…”

Т.е. Хитлер съвсем не е бил луд и съвършено случайно не е заразил с лудостта си целия германски народ, а след това и цяла Европа.

Ето каква е вярната причина за Втората световна война.

Самата Втора световна война започва с немско-полската война и възниква въпросът – защо Хитлер нападна Полша? И досега няма задоволителен и изчерпателен отговор на този въпрос. Крайната цел на военните стремежи на Хитлер е завземането на Съветския съюз, а Полша заедно с Хитлер иска война с него, тъй като мечтае за великата “Ржеч Посполита” – от Балтика до Черно море. След като Хитлер идва на власт в Германия, за него няма по-верен съюзник от Полша.

В дневниците си Гьобелс говори с възхищение за Пилсудски, тогавашния диктатор на Полша; споменава за обща война със Съветския съюз и има намерение да възложи командването на общите немско-полски части на него. Полша без колебание сключва договор за ненападение с Хитлер за срок от десет години, а със Съветския съюз – само за три години. С действията си Полша разрушава Източния пакт – антихитлеровия съюз, който Съветският съюз иска да създаде в Европа. До началото на 1939 г. Полша е съучастник на Германия във всички дела, които Нюрнбергският процес през 1946 г. смята за престъпления срещу човечеството.

Населението на Германия и Австрия по това време е 80 милиона, Полша и окупираните от нея през 1920 г. територии на Украйна и Белорусия – повече от 35 милиона… Съветският съюз е около 170 милиона. Като се добави населението на съюзниците на Германия Румъния – 20 милиона, и Унгария – 9 милиона, като население във военно отношение Полша е съпоставима на Съветския съюз. Като се добави благосклонното отношение към нея на Англия и Франция, победата й е в кърпа вързана.

През октомври 1938 г. съюзниците Полша, Унгария и Германия завладяват част от Чехословакия; през март 1939 г. немците заграбват остатъците от страната. През септември 1939 г. Германия разгромява Полша; през април 1940 г. завзема Дания и десантира в Норвегия; през май атакува британско-френските войски във Франция, като преди това завзема Белгия и Холандия (през юни Франция капитулира).

След победата над Франция през лятото на 1940 г. логично Хитлер се готви да завземе Англия – в операцията “Зеелеве”. Но изведнъж той отменя десанта на Британските острови и в края на 1940 г. изпраща корпуса на генерал Ромел да воюва срещу англичаните в Северна Африка. Възниква логично въпросът – защо?

Днес историците смятат, че Хитлер искал да помогне на Мусолини във войната му срещу англичаните в Либия. Но никой още не е доказал, че Мусолини имал нужда от помощ и се канел да воюва в Северна Африка.

Така че въпросът кой отменя десанта на Хитлер и Мусолини на Британските острови и кой изпраща частите в далечна Африка, остава? Ромел се проваля и немците губят повече от 100 хиляди души. Но повечето историци въобще не обвиняват Хитлер за тези загуби.

В своята книга “Опасната тайна” Ю. Мухин посочва, че поляците се досещали за съюза на Хитлер с ционистите и само с този съюз може да се обяснят постъпките на Хитлер, които днес смятаме за нелогични и нелепи.

 

Хитлер е начело на най-силната държава в Европа с най-мощната армия. За какво му е била нужна подкрепата на ционистите, още повече че не обичал евреите, а ционистите са основно евреи.

Всички ли евреи унищожава Хитлер?

Оказва се, че не, още повече че фюрерът има малко еврейска кръв, както и повечето му съратници. Например главният идеолог на нацизма Розенберг произлиза от прибалтийските евреи, шефът на Гестапо Хенрих Химлер е полуевреин, а първият му заместник Р. Хайдрих е на три четвърти евреин. Полуевреин е и министърът на пропагандата Йозеф Гьобелс.

Най-отявленият антисемит при фюрера е издателят на нацисткия вестник “Штурмер” Юлиус Штрейхер. След Нюрнберг е обесен, а на гроба му изписали истинското му име Абрам Голдберг. Друг нацистки престъпник Адолф Айхман, обесен през 1962 г., е чистокръвен евреин.

Рудолф Хес, бивша дясна ръка на фюрера в нацистката партия, е евреин по майка. Шефът на военното разузнаване адмирал Канарис произлиза от гръцките евреи. Херман Гьоринг, командващ луфтвафе, е женен за еврейка, но неговият първи заместник фелдмаршал Ерхард Милх е пълнокръвен евреин.

Историята на Ротшилд

По времето на войната Ротшилд е един от най-богатите хора в света, но спокойно живее в двореца си във Виена. Веднъж го посещават щурмоваци, които отнасят някои ценни вещи от дома му. Ротшилд изпраща жалба до фюрера. Хитлер му се извинява и компенсира всичкото откраднато с пари от хазната на райха. Откраднатите персийски килими специално са възстановени с ирански.

Новата колекция тържествено е връчена на милиардера от Химлер, който лично ръководи евакуацията на Ротшилд от Виена в Швейцария. За целта на евреина е отпуснат специален влак с есесовска охрана и специални вагони лукс. Химлер лично го съпровожда до швейцарската граница.

Всички ли евреи воюват срещу Хитлер?

Има дори евреи, които воюват на страната на Хитлер, командват фашистки армии, дивизии и полкове, разрушават руски градове и села, убиват руски войници. Дали тези евреи са жертви на нацизма и дали са заслужили компенсациите след войната?

Хиляди евреи воюват за Хитлер; 20 евреи хитлеровци са наградени с Рицарския кръст – най-висшата военна награда на нацистка Германия.

Във вермахта служат двама генерали евреи, осем генерал-лейтенанти, петима генерал-майори и 23 полковници евреи, които са на отговорни командни длъжности.

По какъв начин тези евреи са заели тези длъжности, след като от 1935 г. съществува закон, според който евреи нямат право да служат в армията. Оказва се, че Хитлер лично обявява еврейските военачалници за арийци…