Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 септември-СТРЕЛЕЦ Етап с голяма важност, ОВЕН Начало на много активен период

Овните навлизат в наистина активен период, а добрата перспектива за Телците е работа в парньорство. Близнаци и Раците да се мобилизират и действат, а Лъвът гордо стъпва в положително напрепд, както са и Девите, за които е наложително да повишат активността си. Везните да концентрират вниманието си върху себе си, а Скорпионите да действат честно и да не са отмъстителни. Поведението на Стрелците през периода ще определи развитието им, а Козирозите да отстранят проблемите във взаимоотношенията с околните.

 Водолеите да не рискуват, а  Рибите да не хитруват.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Начало на много активен период

             Финансови затруднения събуждат у вас неподозирани сили за справяне с кризата, които ще се проявят през следващите дни. За разлика от други години сега действате активно, което според астрологичните канони означава, че календарният период до следващия ще бъде наситен с лични и делови задачи и не бива да отлагате във времето изпълнението им.

Петък е благодатен, а уикендът идва с напрежение. Понеделник и сряда са сполучливи. Разкриват добри възможности. Вторник и четвъртък ще са трудни.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Действайте в съдружие

            Разумно и с мисъл за бъдещето ще развивате уменията, оставайки адекватни във всеки един момент от развитията около вас. Истинското начало е този период за вас, а през тази година тя започва добре за вас. Деловият план акцентира върху необходимостта от действия в съдружие. Проблематична ще е материалната реализация на деловите ви проекти. Обърнете сериозно внимание на здравето си! Шофиращите да са изключително внимателни. Петък и уикендът ще са нервни и напрегнати.Такива ще са също вторник и четвъртък, а понеделник и сряда са добри.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Мобилизирайте се!

            Активно ще се включите в живота около вас, като следвате и собствената си програма. От днес Близнаците се изправят пред етап, наситен с желания и с трудно решими проблеми. Контактите в обществените среди ще са обнадеждаващи, но стопроцентовата реализация на целите и стремежите ви е съмнителна, защото хората на чиято помощ разчитате ще ви измамят. Петък и събота са благоприятни, а неделя ще е нервна. Понеделник е добро седмично начало, но мнозина губят темпото през следващите делнични дни.

 

Седмичен хороскоп РАК 

Стегнете се!

            Преодолявайки различни затруднения, ще продължите да работите по приоритетните си задачи. В началото на този период е належащо представителите на Рак да си дадат ясна сметка за причините, поради които негативните събития ви преследват последователно, неотклонно и яростно, застрашавайки сигурността ви. Повече от необходимо е да се мобилизирате. Разполагате с шанс за това. Петък и събота са положителни, а неделя и понеделник ще са много нервни. С изключение на добрия четвъртък, другите дни ще са трудни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Начало на положителни промени

           В делови план ви предстои напрегната работа. Задачите, които сте предвиждали, като леки, ще се окажат с повишена трудност. От дълго време насам усилено и с увеличаващо се темпо се разгръща тенденция за положителни промени в личен план. Краят на отминалата седмица ознаменува прекратяването на личните проблеми и навлизането в чудесен жизнен и социален етап от развитието ви. В петък успявате чрез хитрост. Добри ще са резултатите и в събота, а неделя ще е нервна. Понеделник носи промени. Вторник ще е утежнен, а сряда и четвъртък макар и трудни са успешни.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Повишете оборотите

         Философските ви настроения ще насочат силите ви в посока, която трудно ще реализирате. В момента Девите не се изявяват в пълен умствен и физически капацитет, което естествено се отразява неблагоприятно върху реализацията им, но много скоро ще ви подкрепи някой и всичко ще тръгне по познатия начин, характерен с успех и добра реализация на цели и проекти. Очертават се финансови проблеми, предизвикани от партньори. Петък и уикендът са ползотворни. Всички делници ще са успешни, но и нервното напрежение няма да е малко.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Укрепете здравето си

            Умеете да вниквате в подробностите и не оставяте нещата си на случайността. Здравословното състояние на повечето Везни не е стабилно в момента, което е и основната причина за по-слабата ви лична форма. През това седемдневие е необходимо да укрепите здравето си. Не се обвързвайте с важни дела и задачи преди да се стабилизирате. В професионален план действайте много внимателно. В петък ще бъдете атакувани с лъжи и измами. Събота ще е хубава, както и неделя, която е по-нервна. Делниците преминават с пълен успех.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

Проявете честност и не бъдете отмъстителни

            Отпуснете се и се насладете на постигнатото до тук. Така и настроението ви ще се подобри, и ще засилите увереността в себе си и в доброто. За всички Скорпиони е препоръчително да са честни и да не действат отмъстително сега,  както и да не влизат в кавги с хора от административно ниво. Изпълнението на гореказаното ще ви спести проблеми. Насочете се за реализация в обществените среди и чрез партньорство. Предстоят ви добри делови промени. Петък не е благоприятен, но уикендът – да. Трудни и променливи са понеделник и вторник, а сряда и четвъртък, макар и нервни ще ви радват със сполука. 

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Етап с голяма важност

              Без да се губите в догадки и съмнения, ще се възползвате от информацията, с която разполагате и бързо ще напреднете в делата си. Този седмичен етап отбелязва началото на промени и може да се приеме като концентрирана характеристика за годината. Тя е двойна.  За почтените и честни Стрелци ще е твърде успешна, а за нечестните им съзодийници ще е доста неприятна. Петък ще е нервен, а уикендът ви носи сполука. Понеделник и вторник са успешен, а следващите са нервни.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ 

Нарушени взаимоотношения

            Времето и енергията, които отдавате на професионалните си дела ще ви възнаградят. За повечето Козирози е много важно да заздравят взаимоотношенията си с външния свят, които сега при мнозина изглеждат като след тежка катастрофа. Косвеното им влияние засяга по някакъв начин и професионалната ви сполука. Не го ли сторите ще последват доста трудности. Петък ще е слаб. Събота е надеждна, а неделя ще ви радва с успехи. Понеделник и вторник ще са трудни и напрегнати. Сряда и четвъртък носят силно нервно напрежение.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Не рискувайте!

            Ще насочите поглед към нови запознанства и приятелства, търсейки подкрепа в собствената си несигурност. Да се живее предимно с хитрост и имами е рисковано, особено когато става въпрос за делови отношения. Изглежда че за голяма част от Водолеите това няма никакво значение, защото от дълго време насам практикуват точно този стил и са напълно доволни от резултатите. Внимавайте! През седмицата ще бъдете служебно атакувани. Петък е неуспешен. Събота и неделя са успешни, а проблематичните делници са понеделник и вторник. Сряда и четвъртък ще са благоприятни и успешни.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Хитруването много ще ви навреди

            Влагайки упорство и енергия във всичко, с което се захващате, съзнателно или не, карате околните да се съобразяват и следват. И Рибите се увличат в хитруване, което сега е напълно противопоказно за движението ви напред и може да се превърне в причина за тежки и доста неприятни лични и делови проблеми. Не рискувайте с хитруване или като премълчавате неудобни и проблематични ситуации, които може да създадат някому проблеми.  Петък и уикендът ще са успешни. В понеделник успявате чрез хитрост, а вторник е много нервен. Сряда и четвъртък – сполука.