Ето кое прави един мъж истински любовник

Ако сте представител на силния пол и смятате, че завидният размер на пениса директно ви поставя в графата „жребец“ в леглото, се лъжете. Резултатите от проучване показват, че според жените добрият любовник далече не се характеризира със своята надареност, пише в. „Дейли стар“.

Скорошно проучване установи, че 70% от мъжете тръпнат от ужас при мисълта да „представят“ пениса си пред нова партньорка, опасявайки се, че тя може да го оцени като „незавиден“.

Тревожните представители на силния пол могат да дишат спокойно – размерът на половите им органи е едно от последните неща, които вълнуват жените.

В допитване сред близо 5200 дами, направено от изданието, на въпрос „Какво прави един мъж добър любовник“, внушителните 36% от участничките са отговорили, че това е вещината му в любовната игра. Второто най-важно нещо според 33% от жените е мъжът да се стреми и той, и партньорката му да стигнат до кулминацията в половия акт, а не да се грижи само за собственото си задоволяване.

Едва на трето място със скромните 13% от гласовете дамите поставят размера на пениса. Мъжете, склонни към преждевременно семеизпразване, могат също да си отдъхнат – само 7% от жените смятат, че издръжливостта е ключова характеристика на „жребеца“ в леглото.

свързани новини