За да изглежда така, Марк Уолбърг си ляга преди Сънчо (СНИМКИ)

47-годишният Марк Уолбърг продължава да изглежда страхотно, а неговият начин на живот, редовните упражнения и здравословното хранене спомагат за  това. В типичния дневен график, който споделя с Instagram, актьорът казва, че се събужда в 2:30 сутринта и тренира два пъти на ден.

Бившият модел на Калвин Клайн има четири деца, яде закуска в 3:15 часа, играе голф в 7:30 часа, закусва пак в 8:00 часа и яде отново в 10:30 часа и в 3:30 часа. В 11 ч.  се радва на семейно време и в 15:00 ч.

взема децата от училище.

Марк пише в своя график в Instagram, че се къпе в 17:00 и че до 19:30 вече е в леглото. Марк никога не е пропуснал нито една тренировка и само заради него, вратите в салона се отварят в 3:45 сутринта.

„Марк редовно тренира, но за ролята си във филма „Mile 22 „пожелахме да направим да изглежда като военен специалист. Съсредоточихме се върху много функционални неща, да бъде силен и да може да се движи като котка, държейки пистолет. Тези движения са мощни, това са принципите, на които ще срещнете в боевете при някой, който може да реагира и да отговори на предизвикателството „, казва треньорът му Брайън Нгуен.

В последното съобщение в Instagram, Марк говори на своите последователи, че лекарът го принудил да направи двудневна почивка от обучението си. Той също така говори за това как практикува криотерапия след напускане на фитнес залата, защото му помага много в оздравяването.