Тайната раздяла на Кейт и Уилям през 2007-ма е била жестока-Кейт е направила нещо драстично!

Преди да се оженят, да имат деца и да заживеят щастливо като принц Уилям и херцогиня Кейт, статусът на връзката им е бил „сложно е“. Двойката е заедно от колежа, но не винаги любовта им е била перфектна.

 

През 2007-ма година, по неизвестни причини, Кейт и Уилям слагат край на връзката си.

Положението е било толкова тежко, че Кейт е оставила всичко зад гърба си и се е махнала от Англия.

 

Оказва се, че хората продължават да са любопитни какво точно се е случило по време на тази кратка раздяла и как се е чувствала Кейт, която е била толкова наранена, че е решила да избяга от страната.

Според източници, тя е отлетяла с частен самолет за Дъблин заедно с майка си и с няколко приятелки.

 

Бягството ѝ се е случило през март 2007-та, няколко седмици след новината за раздялата им. Двамата се събраха отново през юни и в момента очевидно всичко е наред между тях.

 

И двамата винаги са били откровени за момента на раздялата си и не са крили, че са имали проблеми. „Разделихме се за малко, но и двамата бяхме твърде млади, бяхме в университета, опитвахме се да открием себе си и да се съобразяваме с характерите си.“

 

В кратките месеци на раздялата, Кейт се бе отдала на свободата си. Двете с Пипа бяха забелязвани да обикалят баровете и партитата из Лондон, което според източници е подлудило принца и той е поискал да си върне Кейт, защото е осъзнал, че не може да живее без нея.

Коментари