Какво е общото между всички изневеряващи

Какво е общото между всички изневеряващи

Изневерите са доста интересно социално преживяване, причинило сериозни душевни белизи, а в райони около Враца и физически. И макар да не искам да разказваме историите на такива фаталисти, попаднахме на професионалните разкрития от хора, превърнали кръшкането в професия. Същите се врат в най-различни храсти, дебнат похотливците и накрая са най-добрата компания за маса. Те доказват, че човешката глупост и изобретателност нямат никакви ограничения.

Ето някои от по-пикантните истории:

1. Една съпруга разказа как нейният мъж си е намерил нов приятели и с тях ходи на фитнес, по кръчми и често не може да го открие. Дори и след 2-3 месеца във фитнеса, физиката не се променя, но тренировките продължават с пълни сили. Ето защо решила да се обади на агенция, за да провери какво се случва. Мъжът беше почти невъзможен за локализиране, бягаше от всеки и бързо успяваше да потъне в трафика. Забелязахме, че често има приказка със съседката. Питахме съпругата дали флиртува с нея и затова започнахме да следим съседката. Тя също използваше най-различни стратегии за избягване, но беше далеч по-лесна за следене. Една вечер паркира в индустриална зона на празен паркинг. Друг служител сподели, че мъжът също се движи в тази посока и всичко се нареди много бързо. Взехме съпругата с нас, за да види на място и това беше най-голямата грешка. Още преди да паркираме, рогоноската скочи от колата и започна да пуска най-различните клетви по адрес на другарите. Не сме сигурни дали искаше да убие него или нея. Така или иначе, успяхме да ги разстървем. Двамата прекараха известно време по консултанти и накрая отново се събраха. Няколко месеца по-късно се чухме отново. Дамата искаше да подслушваме телефона на мъжа, но не предлагаме тази услуга. 

2. Един клиент поръча жена си, след като стана ясно, че същата е организирала пътешествие до тропически остров. Дамата разказала за плановете с няколко приятелки и как е участвала в организирането на нещо като моминско парти. На острова се оказва, че версията е почти вярна. В 3 от 14-те дни, дамата прекарвала времето си с приятелка, макар и по версия да се оказва, че става въпрос за много повече. Останалите 11 дена са били в компанията на филипинец. По всичко личи, че господата така или иначе не са срещат за първи път. Двамата прекараха останалите 11 дена в почивка, пороци и купони. През това време, дамата не спираше да пуска снимки с приятелката , носейки различни бански костюми. Накрая се оказа, че това е много сериозна практика, защото дамите доста често или поне във всеки един сезон, отивали на почивка. Съответно и за няколко дни се правят достатъчно снимки, за да може да се поддържа версията. Какво правеше другата жена през останалите 11 дена, никой не разбра. 

3. Един млад татко започнал да бяга от семейните отношнения, както и от грижите на детето. Обикновено казвал, че отива да се разходи, за да му почине главата, но тази практика започнала да се проточва по-сериозно. Обикновено ни трябват няколко дни, за да разберем какво прави един човек, но още на първия ден го видяхме как отиде до един университет, качи млада жена на възраст между 18-22 години и след това отидоха на ресторант. Имаше малко целувки и милувки, но нищо друго. Не разбрахме какво се случи след това. Младата майка плачеше по телефона и ни питаше какво да прави, но не давахме брачни съвети, просто доставяхме информация за кръшкача.

4. Една жена се сдоби с някаква форма на срамна болест, което подсказало за доста нечисти идеи. Започнахме да следим целта и стигнахме до малко градче извън града. Разбрахме, че мъжът така или иначе обича да пие и го намерихме в бара на един хотел. След няколко питиета, той започна да налита на всяка една жена, озовала се в бара. На финала започна да обръща внимание дори на нашата детективка. Макар и тя да му отказа, човекът се постара да остави ключ за стаята си, в случай, че се наложи. 

5. Един клиент сподели, че има връзка от разстояние. Даде ни адреса на своята половинка и помоли да разберем какво прави неговата дружка, когато не е в града. Човекът разполагаше с повече пари и не искаше да си представя, че това ще е поредната, друсаща го за пари. И започнахме да разследваме. Често девушката беше с приятелки в мола, ходеше по заведения, но нищо сериозно. Две седмици нямаше никакво развитие. Един ден я засякохме да излиза с мъж и съответно да се държат за ръце и да се целуват. Това ни стигаше и беше напълно достатъчно, но точно преди да приберем камерите, забелязахме как дамата дори прибира разни стоки от рафтовете. 

 

6. Бяхме наети от жена, която сподели как нейният мъж най-вероятно изневерява. Тежките обвинения започнали да прозират, защото юнакът винаги ходил да гледа мачове в спортни барове, прекарвал времето си в офиса много повече и дори и като дойде време за почивка, нещо винаги се прецаква, включително се чупи и колата. Следяхме го известно време и честно казано наистина прекарваше времето си в точно това. На финала го открихме в компанията на непозната жена. Събрахме достатъчно доказателства и ги представихме. Сагата за клиентката приключи много бързо. 6 месеца по-късно получихме друг сигнал от друга жена, но за същия герой. Другата жена искаше да провери дали този ѝ изневеряваше. Само след като чухме името, предоставихме старото разследване. Героят така или иначе не сменяше версията и дори нямаше смисъл да правим ново разследване, всичко беше ясно!