Върховно удоволствие чрез тези 4 с*кс пози!

Случвало ли ви се е да харесвате някоя поза, но вечно нещо да й липсва? Е, тя все пак може да стане идеална и да ви донесе много голямо удовлетворение, казват експертите. Има начин да подобрим усещането и да си доставим максимално удоволствие.

1. Мисионерска поза

Поставете таза си над възглавница. Докато половинката ви действа върху вас, повдигнете леко бедрата си и започнете да му помагате с тласъците.

Жените, които изпитват трудности да получат оргазъм в мисионерската е добре да стимулират клитора си. След няколко опита сме убедени, че ще достигнете до страхотен оргазъм.

2. Жената от горе

Когато сте върху него, опитайте вместо движения нагоре-надолу, да направите и кръгови. Това ще ви достави още по-голяма наслада.

3. Кучешката

Не слагайте краката си на пода. По добре се опрете на ръба на леглото и се разкрачете. Нека той ви приближи отзад. Хубаво е отново да играете с клитора си, за да стигнете до максимално удоволствие. И знайте – не е нужно да бързате!

4. Странично

Помагайте му по време на тласъците и стягайте задните си мускули по време на акта. Отново може да опитате да правите кръгови движения.