Какво привлича мъжете към жените

Женското тяло е изпълнено с изкушение и скрита сила, която завладява мъжете. Жените винаги се интересуват от това, което мъжете харесват у тях.

По стария начин всички мислят, че буйните гърди и еластичният хълбок очароват силните на този свят.

И ако краката са дълги и тънки, тогава успехът при противоположния пол е гарантиран.

Но не и тук.

Различни социологически проучвания на психолози и експерти в сферата на отношенията между мъжете и жените показват коя част от женското тяло привлича повечето от представителите на мъжете.

Ще ви кажем къде е този инструмент на изкушението.

Какво привлича мъжете към жените
Дълбокото деколте и закръгленото дупе са оръжие на изкушението за бързо действие. Тези части на тялото причиняват само краткосрочно

сексуално желание и не повече. Изследователите по време на експериментите дори стигат до извода, че по-бедните мъже, които се хранят лошо,  харесват по-често големи гърди. Квалитетните мъже с щастливо детство предпочитат жените с малък, спретнат бюст.

 

Дълги, слаби крака се харесват н повечето мъже. Но те само привличат, но по никакъв начин не се приема това за много естетическо удоволствие. Същият ефект имат ключиците, дланите и тясната талия. Но истински привлекателната част з мъжете гърба на жената. Да, до този извод достигнаха учени.

 

Когато мъжете са помолени да не реагират бързо, но наистина да си помислят за женското тяло,  най-предпочитан е красивият гръб. Това е тази част от женското тяло, която вълнува съзнанието и е силно привлекателна за мъжете е най-възбуждаща и те обожават да наблюдават красив женски гръб.

Учените предполагат, че извит назад гръб е сигнал за мъжете, че жената е готова  – по почти същия начин, както при другите видове бозаййници такъв сигнал показва готовността за чифтосване. И ямките на Венера сега са една от най-често търсените пластични операции. В края на краищата те добавят специален чар към гърба на жената.

 

Така че водят до тонус, който се нуждае не само от краката и задните части, но и от гърба ви. В края на краищата красивата извивка, гънките, чистата линия на гръбначния стълб няма да оставят един мъж безразличен. И, разбира се, носенето на рокли и блузи с отворен гръб. Нищо чудно, че те са признати за една от най- съблазнителните и печеливши рокли .

Много интересно е да се знае дали мъжете са съгласни с мнението на учените. И, разбира се, чакаме наблюденията на жените в коментарите. Също така споделете интересна статия с приятелите си в социалните мрежи!