Кралските особи, които са най-секси

Принцовете не са само в приказките, но пък синята кръв не гарантира непременно красота и сексапил. За мъжете не е задължително да са красиви.

Важно е да са чаровни и интелигенти, за да предизвикат възхищението на нежния пол. Тези принцове обаче са съчетали доста от тези качества.

  

Принц Феликс Люксембургски

34-годишният принц, който е син на Анри Люксембургски и Мария Тереза, вече е баща на две деца.

 

Белгийският принц Амадео

32-годишният Амдео е шести по линия на унаследяване на престола. През 2014 г. той се ожени за италианската аристократка Елизабета.

 

Шведският принц Карл Филип

39-годишният принц е второ дете и единствен син на крал Карл Густав и кралица Силвия. През 2015 г. той се ожени за бившия модел София Хелквист. Семейството има две деца.

 

Датският принц Фредерик

Престолонаследникът не Дания е на 50 г. и има страхотно излъчване. Той е баща на четири деца.

 

Норвежкият принц Хаакон

Той е настоящият престолонаследник на Норвегия, единствен син на норвежкия крал Хералд V и кралица Соня. Когато стане крал, ще се казва Хаакон VIII. От брака си с Мете-Марит има две деца – Ингрид и Свере.

 

Принц Хусейн

24-годишният йордански принц Хусейн е сина на крал Абдула II и красивата му съпруга кралица Рания.

Принц Филипос

Гръцкото царско семейство на практика не съществува, но Филипос все още носи титлата „принц“.

 

Андреа Казираги

Блондинът е най-големият син на монакската принцеса Каролин. Той е внук на Грейс Кели.

Пиер Казираги

Той е не по-малко привлекателен от по-големия си брат Анреа. За съжаление на дамите обаче е зает. Той се ожени за невероятната Беатриче Боромео.

Мариус Хойби

Най-големият син на норвежката принцеса Мете-Марит фактически не е точно кралска особа, тъй като е син на принсецата от първия ѝ брак. Доскоро той се явяваше на официални събития заедно с майка си, втория си баща и техните общи деца, но вече е самостоятелен човек, който не е смятан за член на норвежкия кралски двор.