В търсене на истинските мъже

В търсене на истинските мъже

Къде отидоха истинските мъже? Това е магическото заклинание, което винаги ще избълва отговора на всички видове разсъждения и съждения от жени. М-да, те винаги обичат да знаят повече за вас, отколкото всички останали. Те искат да кажат, че както обикновено са по-подготвени и ще те нарекат „путьо“, „мамино детенце“ и още куп други глупости. Къде отидоха всички мъже? Къде сте, бе? Защо ви няма? Под дърво и камък ви търсят феминистките! Може би искат да ви кажат, че сте изключително смотани и не ставате за нищо.

Мъжете – истински и фалшиви – продължават да се намират на едно и също място. Те никoга не са си тръгвали, просто вече се измориха от претенциите. През последните 100 години бяхме обект на дискриминация от страна на феминизъм, политика, норми и какво ли още не. Постоянно сме задушавани и потискани от тонове предизвикателства, изпитания и всякакви други извращения, които се изсипват очаквано и неочаквано. Изморихме се, писна ни и това се забелязва, дори и разводите го показват – само в Белгия има повече от 71% разводи. 

Колко от вас са виждали резултата от прецакан брак? Губиш дома си, губиш здравето си, нервите, правото да виждаш децата и какво ли още не. Не можете да кажете какво мислите, защото винаги ще има някой дискриминиран (повярвайте ни в тези думи), както и не можете да продължите напред, защото вече сте достатъчно счупени. Къде са мъжете? Ами просто се отказаха да бъдат част от цялата тази система, отказаха се да бъдат съпрузи, бащи и дори дядовци, защото във всеки един от тези порочни кръгове се крият подводни камъни за потапянето дори на ноевия ковчег. Пускате телевизора, поглеждате екрана и осъзнавате, че мъжете са обект на всякаква форма на подигравка – не можете да кажете нищо, защото феминистките дебнат. Всеки глупав телевизионен герой има една красива, умна и интелигентна жена, която да го направлява, а това ни казва само, че очевидно не сме се научили дори да си бършем задника. 

Къде отидохме? У дома. Никой не иска да играе игра, в която знае, че ще изгуби. Погледнете японците, толкова време бяха потискани от женското съсловие, че накрая прецениха да се откажат. Да ги оставят сами да решат как да се възпроизвеждат сами, да си отварят бурканите и да управляват света. Всеки има достатъчно главоболия, за да се прибира и да продължава битката с хората у дома. Като добавим и факта, че всяка жена ще се тупне в гърдите и ще заяви как всички ние не можем да се оправим с една пералня, рязането на салата и плащането на една кирлива сметка в заведение, предпочитаме просто да пропуснем тези удоволствия. Изведнъж ни писна да бъдем джентълмени, кавалери и благородници в името на принцесата, която между другото вече е преспала с половината квартал. Кой се напъва толкова за употребявано Ferrari? Разходката до киното вече ще ви струва около 50 лева, които може да оправдаят излизането, но може и да не го оправдаят. Проститутките винаги ще го оправдаят, следователно може да елиминирате един проблем. Къде са мъжете? Уважаеми дами, вие сами ги изгонихте, а сега ревете за тях. 

Може и да го правите, може и да не го правите, но за разлика от много други, ние нямаме никакво намерение да се завърнем. Смятаме да ви оставим с метросексуалните същества, които изградихте и които също като вас изпитват влечение към мъже, вместо към жени. Изглежда забавно, нали? Цял живот жената продължава да споделя как извършва цялата домакинска работа, как е отговорна за възпроизвеждането и точно с това успя да се простреля в крака. Погледнете японците, решиха проблема с една гумена кукла, съдомиялна и пералня, освен това не искат да се размножават, просто ще изкарат своето време и ще си тръгнат максимално бързо без никакви скрупули. Изчезваща нация ли са в момента? 

Кой е виновен? Поздравления, сами си отговорихте на въпросите. Какъв е изводът? Не сме специални, не сме и златни, не сме и необходими. Ние просто сме част от общество, което дълго време се възползваше от цялата тази философия на подтискане, на репресиране, на изтъкване как жената прави всичко, а ние си бъркаме в пъпа. Как ние трябва да станем по-големи мъже, да изкарваме повече пари за мола и накрая да бъдем в перфектна физическа форма. Защо? И за кого? Какво дава едната страна и какво дава другата? Акробатика за вагина? Мерси, пропускаме. Приятен ден и успех в намирането на следващия истински мъж!