Картата Таро, която изберете ще покаже, дали скоро ще имате пари

Тестът ще разкрие промените, които ви очакват във връзка с парите и как ще се промени тяхното количество около вас. Просто изберете карта, която ви допада най-много.

Не се колебайте дълго време, а просто изберете тази, върху която попадне погледът ви. Това е интуитивен тест, който има важно послание за вас относно парите.

Изберете карта и прочетете своето предсказание!

 

1. Десетка пентакли


Тази карта съобщава за натрупано богатство, което сега можете да споделите с любимия човек. Може да става въпрос за наследство или че сте част от богато семейство.
Ако тази карта ви привлича най-много, може да си позволите да харчите повече от обичайното. В крайна сметка, какъв е смисълът да спестявате пари, ако не можете да получите поне малко удоволствие.

 

2. Шестица жезли

Тази карта символизира парична награда, която може да получите, благодарение на упоритата си работа и заслуги.
Ако тази карта ви привлича най-много, може да си купите билет от лотарията или да се запишете за конкурс. Никога не знаете какво ще се случи, но сега късметът е на ваша страна.

 

3. Деветка пентакли


Деветка пентакли олицетворява материален просперитет, луксозен начин на живот и голям реален доход.
Ако сте привлечени от тази карта, то парите ни най-малко не ви безпокоят в момента. Дори ако имате скромно финансово състояние, всичко ще се промени скоро и ще разполагате с много пари.

 

4. Асо пентакли


Подобно на всички аса, асо пентакли символизира нови възможности.
Ако сте привлечени от тази карта, може да ви поздравим. Очаквайте нова работа, повишение на заплатата, парична награда или нови възможности за инвестиции в близко бъдеще.

 

5. Слънце


Слънцето излъчва позитивизъм и изобилие, а когато тази карта се показва при финансовата прогноза, тя говори за положителния резултат от печеливша инвестиция и ръст в спестяванията.
Ако сте привлечени от тази карта, това най-вероятно означава скорошно увеличаване на богатството.

 

6. Четворка пентакли


Тази карта показва, че човек е склонен към консервативно отношение към финансите си, опитвайки се да харчи по-малко и да спестява повече. Вашата цел сега е да натрупате богатство и да следите финансовите и материални активи.
Ако сте привлечени от тази карта, трябва да сте по-умни с парите. Разумните и справедливи решения ще ви помогнат да избегнете проблеми в бъдеще.

 

7. Колелото на съдбата


Тази карта обещава голям късмет, неочакван подарък или пари.
Ако сте привлечени от тази карта, това означава, че трудното финансово положение вече е в миналото. Сега съдбата ви е повече от благоприятна и скоро ще получите награда. Не губете надежда. Всичко тепърва започва.

 

8. Деветка чаши


Деветка чаши напомня за това, че ако вярвате в достатъчността и богатството, можете да го създадете.
Тази карта е като закона за привличането. Ако тази карта ви привлича най-много, това означава, че получавате това, което инвестирате в този свят. Вселената отговаря на посланието ви и го изпраща обратно към вас. Давайте това, което искате да получите и ще го получите.

 

9. Паж пентакли


Тази карта символизира началото на нов проект, например нова работа, която ще ви даде възможност да получите допълнителен доход.
Ако сте привлечени от тази карта, Вселената казва, че е време да поемете риск, в бизнеса, който отдавна обмисляте. Мразите ли работата си? Потърсете нова. Искате повишение? Попитайте за него. Направете крачка напред към бъдещето и то ще се ви се отплати много повече, отколкото си мислите.

Коментари