Седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 август-Щастлива седмица за 4 зодии!

Овен – Седмицата ще ви даде сила да сте по-енергични и уверени във възможностите си. Ще се радвате на повече контакти и възможности.

Крайно време е да разкриете пълния си капацитет, отговорности и способност да бъдете организатори. Нужно е да свършите всичко, което не сте довършили предишната седмица.

Въпреки това, няма да постигнете толкова напредък, колкото ви се иска. Меркурий вече е директен и това може да бъде начало на по-продуктивен период. Трябва да поддържате емоционален баланс, не допускайте да бъдете раздразнителни и агресивни, избягвайте да влизате в конфликти. Благоприятно е за финансовите ви дела. Дори са възможни допълнителни доходи. Някои ще имат тревоги или страхове за жена, но които ще бъдат твърде преувеличени. Тази седмица ще имате много положителни емоции в любовта и ще се опитате да направите всичко възможно за хармоничното развитие на вашите взаимоотношения. Не е време да налагате волята си и да натискате партньора си да вземе решение, за което не е готов. По-младите представители на знака да не гледат на любовта или приятелството през розовите очила, защото е възможно да получат разочарование.

Благоприятни дни- 20, 24, 25
Неблагоприятни дни- 21, 22, 23

Телец – През седмицата ще трябва да мислите и да действате бързо, ако искате да се възползвате от новите възможности, които сега ще се появят. За съжаление, мнозина ще се страхуват да поемат рискове или ще искат да имат повече време за размисъл, което ще ви накара да пропуснете интересни шансове в личния и професионалния живот. Може да се наложи да пътувате по работа, но няма да сте много удовлетворени. Сложните или противоречиви взаимоотношения от миналото отново ще създадат напрежение във вашия ежедневен живот. Може да получите парично възнаграждение или друг вид обезщетение, от което ще се почувствате доволни. Ще бъдете разтревожени от здравословен проблем на човек във вашия дом или ще имате подобни проблеми с домашен любимец. През периода ще общувате с хора, които ще бъдат потиснати или в лошо настроение и ще ви натоварят и обременят с оплакванията си. Няма да бъдете пасивни, но ще разчитате на минали успехи, завоевания и сега няма да инвестирате достатъчно енергия в отношенията си, което ще бъде по ваша вина. Ново приятелство ще донесе интересни преживявания.

Благоприятни дни- 21, 22, 23, 26
Неблагоприятни дни- 24, 25

Близнаци – Тази седмица ще ви бъде интересно заради събития, които очаквате в скоро време. Ще имате много планове и очаквания за различни неща. Възможно е да изживеете нещо свързано с промяна, отделяне или преместване – свързано с вас или с някой близък човек. Пазете се от хора, които обичат клюките, защото могат да ви замесят в неприятна история. Някои проблеми от миналата седмица и сега няма да намерят разрешение. Ще имате притеснения за приятели, съседи или колеги. Ако се зароди семеен конфликт, може да се развие в неприятна и нежелана посока за вас и да създаде дълготрайно напрежение във вашето семейство. Знайте, че всеки проблем може да бъде решен чрез такт, дипломация и преди всичко с търпение. Новите хора, които ще срещнете, ще заемат своето място в живота ви. Любовта ще бъде важен фактор през тези седем дни, независимо от вашето семейно положение. По-младите представители на този зодиакален знак, ще имат възможност да започнат нова романтична връзка.

Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 20, 26

Рак – Избягвайте неразумни или прибързани решения, особено тези, свързани с покупки.
Бъдете нащрек с обещания, които някой лесно ви дава или поне не разчитайте на тях.
Тази седмица ще трябва да обърнете специално внимание на вашите лични или семейни отношения. Възможно е да се получат недоразумения с неясно развитие. Ще трябва внимателно да обмислите действията, свързани със семейството ви. Някои ще се занимават с ремонти или подобрения, които ще се окажат доста по-сложни от очакваното. Ще имате проблеми с приятели, които ще ви объркат или изненадат. Възможни са проблеми и от друго естество, които могат да ви направят нервни и избухливи. В следващите дни можете да вземете някои смели решения, а после да се почувствате притеснени или объркани да не сте сбъркали, но напразно. Решенията ви са правилни и те ще ви отведат в посока, която е кодирана в живота ви. Благоприятно е за пътуване, независимо поради каква цел.

Благоприятни дни- 26
Неблагоприятни дни- 21, 22, 23

Лъв – Използвайте тази седмица, за да се справите бързо с отговорностите, особено с професионалните. В главата ви ще се родят иновативни идеи, ще се срещнете с интересни хора и накрая ще се почувствате по-добре. Опитайте се през повечето време да се заобиколите с тишина и спокойствие. Трябва да възстановите изразходваните сили. Ако е възможно, опитайте се да не се изнервяте, работете с мярка. Ако сте в конфликт с някого, станете инициатор в помирението. Използвайте тази седмица, за да решите в дома проблеми, грижи или ангажименти, свързани със собствеността. Успехът на дете или млад човек, важна промяна в техния живот, ще бъде предмет на телефонни разговори или виртуални средства за комуникация. В любовта ще настъпи оживление. Там където отдавна липсва доверие между партньорите, любовните отношения могат да станат обект на напрежение. Седмицата ще даде добър старт за нова любовна афера, за първата среща с партньор (най-вероятно от друго място). Новото запознанство може да бъде направено чрез посредничеството на роднини или приятели.

Благоприятни дни- 20
Неблагоприятни дни- 24, 25

Дева – През тази седмица успешно ще проявите своите делови качества. Работата ви ще изисква повече концентрация. Ще имате различни възможности да реализирате своите задачи и планове. Ще получите помощ или ще имате късмет, когато се нуждаете от това. В допълнение към основния източник на доходи, може да получите допълнителни доходи. По-специално, това може да са частни поръчки за работа на свободна практика, извънреден труд или друго. Ще имате силно вътрешно желание за тишина и уединение. Може би ще ви е необходимо на спокойствие да преосмислите събитията от последните дни. Също така е подходящо време за духовни практики в уединение или в затворени групи. Бъдете внимателни към хора, които оказват натиск върху вас или по някакъв начин ви заблуждават. Може да получите новини, свързани със здравето на близък човек. В края на седмицата партньорските отношения се подобряват. Ако намирате, че има нещо странно и непонятно в поведението на партньора,  най-добрият начин да се изясни връзката е диалогът. Поява на възможност или късмет, които ще променят някои неща в живота ви.

Благоприятни дни- 21, 22, 23
Неблагоприятни дни- 20, 26

Везни – Тази седмица ще бъде благоприятна за вас. Всичко ще ви се отдава с лекота. Благодарение на вашата интуиция и творчески подход, вие ще преодолеете всички препятствия и ще спечелите похвала от вашите началници. Нежелателно е да започвате нови дела и по принцип да се занимавате с някои важни въпроси. Избягвайте стресови ситуации. Не забравяйте, че вашето настроение зависи само от вас. Не се изкушавайте да участвате в никакви авантюри – рискувате много и после ще съжалявате. Не претоварвайте тялото, поддържайте умереност във всичко. Седмицата предвещава събитие, свързано с жена от вашия кръг от роднини или приятели. Въпреки благоприятното развитие на нещата ви, често ще изпадате в песимистични настроения. В любовен аспект са възможни проблеми или недоразумения. Ще има спорове за незначителни неща, един от партньорите може да прояви егоизъм в дадена ситуация. Липсата на търпение или толерантност може да предизвика охлаждане на отношенията в някои връзки. Свободните Везни нека потърсят възможности за страстен флирт. Ако искате любовта да процъфти, поемете инициативата и дръжте здраво „плячката”.

Благоприятни дни- 20, 24, 25
Неблагоприятни дни- 21, 22, 23

Скорпион – Тази седмица ще трябва да решите проблеми или сложни взаимоотношения с хора във вашия кръг от приятели, колеги или познати. Като цяло, някои събития през периода ще се развият във вашето семейство и в къщи. Вероятно всичко ще бъде планирано или част от обичайното ви ежедневие. Все пак ще трябва да вземете някои решения за важни планове за близкото бъдеще. Избягвайте да се намесвате в конфликт или в противоречива ситуация на работното си място. Положението ще се развие неблагоприятно и няма да се почувствате добре. Жените могат да имат притеснения относно член на семейството: партньор, баща, свекър, брат, чичо. Близък човек ще има здравословни проблеми. Преразгледайте предишните си планове и идеи и помислете дали не можете да ги възродите отново. Сега ще е благоприятно времето за развитие, напредък и успех. Периода като цяло ще допринесе за решаване на проблеми или взаимоотношения, които ви причиняват тревожност и напрежение. Всъщност сега ще откриете, че има малко преувеличени неща и ситуацията (каквото и да е) е далеч по-малко драматична, отколкото сте си мислили.

Благоприятни дни- 21, 22, 23, 26
Неблагоприятни дни- 24, 25

Стрелец – Началото на седмицата може да е напрегнато. Някой, който досега е бил добър и учтив с вас, може изведнъж да си покаже „ноктите”. Не се страхувайте да приключите с връзките, които отнемат твърде много време и енергия от вас. Трябва да си възвърнете пълния контрол. Ще имате да решавате важни семейни дела и задачи, които могат да бъдат приятни или неприятни, но те ще изискват повече мъдрост и практичност във вашите действия. Мнозина ще планират и подготвят важно семейно събиране. Действията или решенията на млада жена ще ви разочароват. Можете да имате пътуване за удоволствие или среща с приятни хора. Вероятно ще похарчите пари за дете или по повод рожден ден на някого. За съжаление някои от вас ще имат разходи и по здравословни причини. Сега сте склонни да гледате по-оптимистично и философски на старите си проблеми. Някои от тях вече намират естественото си разрешение. Тази седмица ще бъде неблагоприятна за продажбата или покупката на имот. Венера в секстил ще ви подкрепя в любовта. Мнозина от вас ще флиртуват усилено и ще са разбити много сърца. Тези, които са на възраст над 35 години, ще имат по-добри възможности в любовта, отколкото по-младите представители на този знак.

Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 20, 26

Козирог – Има нещо, което се нуждае от балансиране в живота ви в момента, но не забравяйте, че не е необходимо съвършенство. Животът винаги е малко объркан и перфектното равновесие може да бъде почти невъзможно. Не забравяйте да намерите време за почивка и среща с приятели. Бъдете в добро настроение, мислете положително и не крийте от партньора си вашите желания, планове. През седмицата можете да направите погрешен избор за покупка, да имате домашни проблеми или други материални затруднения. Имате шанс да вземете някои решения, чрез които да подобрите обстоятелствата. Периода ще бъде неблагоприятен за брака, тъй като напрежението създава противоречиви ситуации, които ще бъдат непредсказуеми. Разкриването на някои тайни и задкулистни действия могат да станат причина за раздяла в някои семейства. За тези, които знаят какво могат и какво искат, ще е благоприятно времето за любов. Има отворена врата за ново начало, след като финализирате мислите си.

Благоприятни дни- 26
Неблагоприятни дни- 21, 22, 23

Водолей – Пред вас стои интересна седмица. Ще имате възможности и обстоятелства, чрез които да постигнете успех или професионална реализация. Ще имате достатъчно късмет, но не злоупотребявайте с него. Вие ще бъдете душата на всяка компания, ще заразявате всички с добро настроение и положителна енергия. Хората ще искат да слушат историите и съветите ви. За проблемите на всички ще намирате рецепти. Вършете си съвестно работа. Шефовете ви със сигурност имат планове, свързани с вас. Някакъв ангажимент ще ви натовари с отрицателни емоции, така че помислете добре преди да приемете. Някои от вас ще се чувстват с понижен жизнен тонус, лесно ще се изморяват. Мнозина ще имат надежди и очаквания за успех или събития, свързани с млад мъж от семейството: син, внук, племенник, зет и т.н. Възможно е раждането на момче в дома на ваши близки, приятели или познати. В любовните отношения трябва да сте по-внимателни. Внимавайте да не допускате грешки. Венера в тригон ще ви подтиква повече към развлечения и общуване.

Благоприятни дни- 20
Неблагоприятни дни- 24, 25

 

Риби – През седмицата вашият оптимизъм ще нараства, а вие ще разцъфвате. Ще бъдете енергични и общителни, изпълнени с желание за живот. Късметът ще ви бъде често спътник. Във финансов план периода ще бъде важен поради необходимостта от вземане на решения или действия. Не харчите повече, отколкото можете да си позволите. Избягвайте раздразнителността и не се паникьосвайте, когато не можете да намерите решение на някой проблем. Стресовите мигове са предназначени да изпитат силата на вашия дух. Изненадващо пътуване може да е част от положителните емоции и преживявания през този период. В любовта ще имате успех и силни емоции. Любовният живот ще се развива почти според очакванията ви. Възможно е запознанство по време на курс, служебно или друго мероприятие. Мнозина ще се хвърлят в тайна връзка или авантюра.

Благоприятни дни- 21, 22, 23
Неблагоприятни дни- 20, 26

Коментари