Какво гледа мъжът

Какво гледа мъжът

Пуснаха ни свише тази идея за материал. Да определим какво гледа българският мъж в една жена. Понеже сме и много добри по математика решихме, че ще ти представим изследването в проценти. На места не ни стигат думите и затова гледай картинките.  Всъщност, май само картинките ще ти стигнат, за да разбереш какво искаме да кажем.

Очи в очи: 30%
Без съмнение, това е първото място, където прицелваш една жена. Отдавна си развил таланта да погледнеш  в другия чифт очи. Истинският мен има разработена точкова система и само за секунди оценява качеството на млекоцентралите.

Обичаш да са големи, стегнати и приятни на допир. Обикновено те завършват интересните извивки на женското тяло. Циците са просто второто дупе, което виждаш  веднага, когато се запознаваш с една жена.

Дупе: 50%
Поглеждаш го и знаеш, че твоята ракета вече лети към него. Дупето на една жена се минава с поглед на ден минимум 100 000 пъти, но 99 999 от тях са плод на мъжката фантазия. Върви винаги с уникален чифт бельо, което е просто опаковката на подаръка.

Единственият начин да разбереш кога дупето е перфектно за теб е когато прекараш ръка по него. Трябва да бъде разцъфнала праскова! Мека повърхност, но все пак твърда цялост. Око да види, ръка да пипне! Жена без дупе е като кола без гуми.

Лицето: 5%
Евентуално все някога ще я погледнеш в лицето. Надяваме се, че ще го направиш по-скоро. Лицето е тази част от тялото, която ще гледат твоите приятели, т.е. лицето на въпросната ще представя теб.

Водиш я на всекидневното напиване с бира и се оказва, че тя има визия на бесен питбул! Изборът на лице е важен, защото винаги има една тънка граница между възбудения поглед на лъвица и мокрия празен поглед на кравата! Определено мъдри 5% от мъжкото общество.

Устни: 5%
Всички злини на света са тръгнали от там! Минава някаква дискотечна палка и ги допира до твоята леко набола брада, ухаеща на афтършейв, и си заминава. Малко може да прилича на флирт, но ти не си я молил. Скандалът обаче е на лице, защото твоята е присъствала на въпросното събитие. Жената има три чифта устни и за радост използва само един за говорене.

Разбрахме обаче защо тези въпросни 5% гледат устните – защото другото  им име е: лесно управляем изпускателен клапан на тръби с високо налягане. За все още гледащите с недоумение: устните са първото нещо, което докосва дяволския кларинет.

Ръстът: 3,3 %

Висока или ниска? Според нас ръстът не е важен, но има менове, които определят ръста като ключов. За нас всичко в ръста на една жена е положително. Ако е висока, ще имаш кефа да се покатерваш все по-високо, за да достигнеш циците, което си е приятно изживяване. Ако е ниска и компактна, ще можеш да я гушкаш и всичко по нея ще е на една ръка разстояние. Компактните винаги минават инкогнито за една бърза серенада на флейтата, когато най-малко очакваш. Високите имат перфектни крака за секс декорация, те винаги изненадват с новото бельо, което им стои уникално!

Походката: 3,3%

Важна част от визията на възлюбената. Походката разклаща циците и полюшква дупето закачливо пред погледа ти. Искаш да се движи плавно и грациозно като кошута, но тя върви като награден тракторист или световен шампион по патешко ходене. Преди да излезеш с нея, провери дали не върви на високи токчета като Нийл Армстронг на луната.

Носът: 3%
Ако срещнеш жена с нормален, трябва да почерпиш. В последно време наблюдаваш, че Фукушима и Чернобил си казват тежката дума. Кълвачите, свинските зурли и акулите са станали много, но ти ще търсиш, защото не искаш да ти бръкне в окото, докато те целува.

Абсолютно нищо: 0,4%
Това са хората, които вярват, че любовта е сляпа или те са слепи. Заблудено влюбените се срещат навсякъде и за тях лечение няма. Манипулиращата ги гадина, която вече е като един граф Дракула, им е изпила яко мозъка. Другото им име — влюбен чехльо! Ако имаш такива приятели, подари им очила!