Изненада: Уинона Райдър и Киану Рийвс женени тайно от 26 години? Венчал ги румънски свещеник на Свети Валентин

Уинона Райдър и Киану Рийвс май са имали най-щастливия брак в Холивуд – без дори да го знаят. Актьорите подозират, че може би са се оженили преди 26 години, съобщава msn.com.
 
Двойката се е венчала през 1992 година по време на снимките на филма „Дракула“. Това, което те не са осъзнавали тогава, че сценичната церемония била извършена от съвсем истински свещеник.


 
Райдър и Рийвс разкриха притесненията си докато говореха за новия си общ филм „Дестинация сватба“, който излиза това лято.
 
46-годишната Уинона и 53-годишният Киану разказаха, че през 1992 година режисьорът Франсис Форд Копола е довел истински свещеник, който да го ожени във филма, където ролята на патриарха на вампирите се играе от Гари Олдман. Това означава, че клетвите, които са си разменили пред камерата, са били истински.
 
„Ние действително се оженихме в „Дракула“. Не, кълна се, мисля, че сме женени в истинския живот“, каза Уинона пред “Entertainment Weekly”, където дава интервю заедно с Рийвс. 
 
„В тази сцена Франсис използва истински румънски свещеник. Ние снимахме голямата сцена и той направи цялото нещо. Така че мисля, че сме женени“, добавя тя.
 
След като напомни на Киану, че са си разменили обети, той попита: „Казали сме „Да“?. „Не го помниш? Беше на Свети Валентин“, отговори му тя. „О Боже, женени сме“, възкликна той.
 
Райдър каза още, че никога не се е женила и дори когато е била млада никога не си е представяла, че ще тръгне към олтара. Тя има връзка със Скот Хан от 2011 година.
 
Преди години актрисата заяви в интервю: „ По-добре да не се женя никога, отколкото да се разведа няколко пъти. Не че има нещо лошо в развода, но не мисля, че бих могла да го направя, ако имаше такава възможност“.
 
Коментиращи в социалните мрежи, обаче, отбелязват, че православната церемония по бракосъчетание е доста по-сложна от това, което е показано във филма, така че едва ли актьорите действително са женени пред Бога.