Какво дразни жените на първа среща

Какво дразни жените на първа среща

Обвързването винаги започва със серия от добри и лоши моменти. С тях идва и водопадът от емоции, нерви, радост и тъга. Този материал е за всичко, които, решили да сложиш статуса „In relationship“ във фейсбук. Виж какво да не правиш, ако искаш да спечелиш чикитата на края на филма и да яхнеш кобилката към залеза.

Поне така става по филмите. Запознай се с твоите най-досадните и неприятни навици за нея. 

Мекото държание

Не разбираме колегите, които решават да отнемат тази функция на жените си. Никой не обича онзи другар, който говори като нещо средно между Ема Уотсън, Мерилин Монро и Евгени Минчев. Покажи класа и твърдост! Не е необходимо да се правиш на Едуард от „Здрач“. Нежното държание ще ти помогне да влезеш в приятелската зона, а това е мъжката зона на здрача!

Пушенето

Времето на Клинт Истууд потъна в тоалетната в забрава. С него си отиде и тютюневия дъх. Оказва се, че 53% от световната популация ще пропусне срещата с теб, ако пушиш Лулата на мира. Не можеш да рискуваш в издирването на останалите 47%. Това е мода, която започва да си отива! Здравословният начин на живот става все по-търсен и ценен фактор, с който можеш да блестиш повече пред нея. 

Алкохолът

Има жени, които нямат нищо против твоето държание на разхлабена мотика. Сериозно, виждали сме представителки на нежния пол, които смятат, че изглеждаш много сладък на половин бъчва. Процентът от тези жени е доста нисък! Недей да рискуваш, защото си с приятели и в „Никой няма да помни нищо утре, наздраве!“ зоната. Жените обичат да осъждат своите партньори и ще вадят кирливи ризи до последния ти ден. След това ще споменат в некролога, че си умрял от алкохолно натравяне. Не злоупотребявай на първата среща, но можеш я черпиш, за да й покажеш как ти свети Casio-то в тъмното! 

Сканиращият поглед

Има толкова много риба в морето, а ти реши да хванеш Моби Дик. Няма мъж, който да не е любопитен. Ние сканираме всяка една жена от чисто любопитство. Просто искаме да разберем дали е със силикон, може ли да познаем цвета на бельото й, колко ли са дълги краката й, какво ли може да правят тези устни, тя дали изобщо носи бельо и още много други.

Това не означава, че не Ви обичаме! Просто сме изследователи! Мъмренето и цъкането с език не е необходимо. Никой не смъмри Индиана Джоунс, когато откри изчезналия кивот! Знаем, че е несправедливо, но жените искат да са единствени. Бъди сигурен, че са разгледали всяка жена на мястото на срещата, защото искат да са най-красиви. Понякога не се случва така! 

Егото

Използвай го, ако си решил, че не искаш да виждаш тази жена повече. Няма нищо по-неприятно от досадникът, който смята, че светът се върти около него. Той сваля жената с новата S-Class-а, мобилният телефон, синджирът от тоалетното казанче и много други предмети, които помпат егото. Гарантираме, че този метод би проработил с невинно девойче от Студентски град, което е прекалило с гледането на чалга, но няма да имаш шанс срещу жена с висок коефициент на интелигентност. Умните жени не обичат да слушат твоите истории, те искат да говориш за тях и да сваляш звезди.