Защо има толкова много ергени

Защо има толкова много ергени

Назад във времето писахме за основните причини, поради които все още има твърде много свободно жени. Възможно е да сме обидили огромна част от женското съсловие, но това поне бяха истините, които сме чували от женската аудитория. Днес ще хвърлим светлина и върху всички причини за наличието на мнозинството ергени. Господа, време е да разберете къде точно бъркате.

 

5. Твърде високи изисквания

Идеалът за жена на всеки мъж е изключително скромен и понякога се чудим защо наистина има толкова самотни хора, които не могат да споделят най-съкровените си чувства – сумтенето с пълна уста над чиния с топла мусака и студена бира. Първични сме, след като никой не е казал, че щастието трябва да бъде толкова сложно. Уважаеми дами, около 70-80% от мъжкото съсловиe разполага с точен модел за жената, до която иска да се буди, но само 1% от световното общество знае, че тя не съществува. Перфектната жена трябва да има дълги крака, с които да може да спринтира на високи токове, задължително трябва да разполага с правилния размер гърди (размерът се определя индивидуално), дупето й на допир ще напомня за разцъфнала праскова с бразилска форма и размерите на една мъжка шепа, лицето и цветът на косата също остават индивидуални. Господа, ако не сте млад успял бизнесмен на 32 години, тогава изобщо не се надявайте, че на Вашата улица ще изгрее слънце. И ние не сме, следователно се отдаваме на втората голяма любов – хладилника. 

4. Не създаваме адекватна оценка за себе си

Всеки редактор в офиса е комбинация между Брад Пит и Том Круз, но за жалост и двамата са затворени във физиката на Митьо Пищова. Изисква се особена смелост, преди да застанеш пред огледалото и да установиш съществуването на лаг – коремната окръжност още се намества. Съществуват аномалии като любов от пръв поглед с жени, които обожават своя шишко, ама не можем да разчитаме на този късмет! Жените са точно толкова критични към нас, колкото сме и ние към тях, просто никога няма да го споделят. И по тази причина не се опитваме да се натискаме там, където нямаме шанс – често създаваме притеснения сред слабите жени, че можем да ги изядем и се преориентираме към нещо в нашата категория. Адекватната Ви оценка ще помогне да превъзмогнете огромния нос на колежката, която за малко не Ви извади окото, докато я целувахте за рождения ден, бихте забравили за усмивката на Жокера, докато разказвахте виц на секретарката и много други. Опитваме се да иронизираме себе си, но щом не помага – ако си дебел и циничен задник, Левислава ще е единствената сериозна връзка! 

3. Габровското надделява

Звучи смешно, но е факт. Мнозина казват, че не искат да се обвързват, защото жената била скъпо удоволствие. Господа, откъде ги пазарувате тези жени, бе? Милото винаги носи след себе си разходи, които правим в името на любовта, просто ги създава така, че да не ги усещаме. Обвързаният мъж плаща по-високи сметки за парно (на милото винаги му е студено), топла вода (милото още не е ръждясало), бензин (милото не може да се вози в таксита), сметки за телефон (милото иска да си говори с теб) и много други. Женското съсловие изобщо няма право да роптае, след като не сме споменали най-голямата дупка в бюджета – тоалетната хартия! Сигурният секс винаги ще Ви лишава от неща като по-бърз компютър, летни гуми за колата, голям телевизор за финала на Шампионска лига и много други. Такъв е животът! Приемете фактите и продължавайте напред! 

2. Обитавате приятелската зона

Подозираме, че всеки един читател познава личност, която стои в зоната на здрача и се надява на чудо. Бъдете истински приятели и действайте радикално с жертвата на приятелските отношения в сектора на услугите и подгъзуването. Всеки се е лутал в безнадеждното пространство, влизайки в ролята на ремарке, третото колело и духа на миналата Коледа; сложете край на всички илюзии и продължете напред. Поробените в зоната практически са във връзка с тъмната страна на обожаваната в постоянен перманентен цикъл. Интервенцията е препоръчителна, както и физическите наказания! 

1. Опитвате се твърде много

Ей ти, жените разбират, когато отчаяно имаш нужда от секс! Спри да се стараеш толкова много! Съжаляваме, но директният подход беше необходим. Пролет пукна, те започнаха да пръскат хормони, да бръснат краката и да се опитват да се сместят в късите поли и прилепналите дънки, опасявайки се, че дупето им може да е пораснало малко повече. Те са уязвими, раними и също имат нужда от внимание, но ще подпалят пролетните сандалки, когато надушат отчаянието. Колкото повече искате да се обвържете, толкова по-малко шансове имате. Господа, защо си го причинявате? Нашият скромен съвет е да се пуснете по течението и да чакате отговорът на боговете. Защо? Щом спрете да играете на тази игра, вниманието започва да се насочва към вас. Откажете се от доброто първо впечатление, лъскавия вид, парадирането с финансовото състояние и всички останало – бъдете себе си.

Присъствайте на различните алкохолни мероприятия за удоволствие и доброто прекарване с приятели, жените също ще са там, но няма да виждат отчаяния човек със съмнителни мазоли по ръцете; те ще получат възможност да забележат едно нормално същество с шанс да ги впечатли или да ги ужаси. Доброто първо впечатление е като символичното сваляне на картите – показвате всичко, с което разполагате и се надявате на интересна игра.

Позволете на жената да Ви опознава и да открива положителните Ви страни, защото много често показваме отрицателните, в които вярваме най-силно. Замисляли ли сте се защо обвързаните получават огромно внимание от всички страни? Те са издържали изпита, доказали са своите сериозни намерения и вече не са на пазара на труда – те са ценни! Пуснете спирачки на всички опити, изтрийте профила си в мрежата за запознанства и се социализирайте повече, забравете за интернет запознанствата, където жените са мъже, а младите девойки най-често са полицаи. Търсете живия контакт и магията ще се случи, просто дайте време да се кастне!  

Коментари