Изследователите са категорични: Мъжете с бирено коремче са по-харесвани от жените и живеят по-дълго-Ето защо!

Оказва се, че жените предпочитат мъжете с по-големи коремчета, за разлика от тези, които са добре сложени, или мускулести.

Звучи смешно, нали? Изследователи от Университета в Йейл излязоха с ново проучване, според британския вестник Daily Telegraph.

Привлекателността на мъжа също така може да се подобри, ако той е малко по-възрастен и има деца, според същото проучване. Изследователите твърдят, че това няма нищо общо с базовия „бащински комплекс“ , а по-скоро с еволюцията.

Какво искат жените

Констатациите сочат, че мъжете, които вече имат деца, показват на жените, че са плодородни, което увеличава естествената им привлекателност. В допълнение, други проучвания показват, че мъжете с намаляващи нива на тестостерон (и следователно потенциално увеличено мастна тегло) са по-малко склонни да страдат от сърдечни пристъпи и рак на простатата.

Същото изследване сочи към факта, че повече телесна мазнина означава, че мъжът се съсредоточава повече върху семейството си, а не върху тялото си. Като пряк резултат от тази комбинация шансовете за намиране на друга жена и впоследствие за напускане на настоящата се понижават.

Поздравления за всички тези мъже с бирени коремчета! Изглежда, че сте точно това, което жените наистина искат. 

Ако сте съгласни с тази идея, споделете тази статия във Facebook, така че повече мъже с бирени кореми да се почувстват толкова удобно, колкото би трябвало!