Мъжете от тези 3 зодии ще разбият сърцето ви, бягайте далеч

Колкото и добре да познавате хората, колкото и да сте внимателни в любовните си отношения, няма начин поне веднъж да не се окажете с разбито сърце. Просто животът е така устроен, пише „Дарик“.

Мъжете от няколко зодии обаче са по-изявени в разбиването на сърца от останалите и е много вероятно вече да сте опитали отровните стрели на любовта им. Вижте ги:

Близнаци

В един момент Близнаците ви засипват с любов и цветя, в следващия сякаш напълно забравят за вас.

Дори да не е напълно изненадващ мигът, в който късат с вас, пак боли ужасно. Това е така, защото сте смятали, че те наистина ви разбират.

Близнаците са умни и чаровни, но мога да ранят смъртоносно сърцето ви. Те са склонни да изчезнат без обяснения и чак след това да скъсат официално с вас, което боли още повече – защото изчезването все пак оставя място за малко надежда.

Водолей

Дори не се налага Водолеите да се разделят с вас, за да ви разбият сърцето. Те ще флиртуват с други хора пред очите ви с ясното съзнание какво правят, а в следващия момент ще ви заявят, че ви обичат и не искат да се разделяте.

Когато скъсат с вас, те ще го направят с чувство на интелектуално превъзходство – като че не сте могли да задоволите възвишените им потребности.

Стрелец

Стрелците винаги поставят собствените си нужди и желания преди всичко. Искате да останат с вас? Това е много лошо, тъй като те вече са си направили собствени планове, които не включват вас. Те са изключително егоцентрични.

И което е по-лошо – след като са ви разбили сърцето, не разбират защо страдате толкова. Стрелците не са известни с емпатията и способността да погледнат нещата от чужда гледна точка, затова се чудят как може да ви боли и защо просто не го преодолеете.