Зарязаха младоженец за друга жена

Зарязаха младоженец за друга жена

С развалянето на годежите, разходите по сватбите намаляват драстично – поне в повечето случаи. За жалост Адам Викър не е от тези хора, след като платил повече от 30 000 евро за годежен пръстен на своята любима Лаура. Мъжът дал парите за пръстен, сватбена церемония, наемането на диджей, лимузина и меден месец в Тайланд. И само 6 седмици преди брака, двойката се разделя.

Как е възможно това? Повярвайте ни, винаги има една жена, която да развали всичко. Усещайки вдигащата се феминистка вълна, искаме да кажем, че този път булката е виновна!

Тя преоткрила нежните женски ласки със Сайнед Кезая и вече смятала да се жени за нея. В момента изписваме смесени чувства, защото тези отношения винаги са били акомпанирани от сериозна красота, превръщайки секса не просто в интимен акт, но и в изкуство. Дипломацията на Адам е куцала, защото със сигурност е можел да придума кръшкачката да покани своята приятелка и заедно да изградят комунизма, ама уви. Поне трябваше да се договори за домашното порно, ама и в това се е провалил.