Представителките на тези 3 зодии са най-недостъпните жени в целия свят!

Когато една жена е заобиколена от мъжко внимание, се чувства уверена и изпитва истинско удоволствие. Но много дами не само не разрешават на мъжете да пресекат позволените граници, а изобщо не ги допускат до себе си.

Всяка представителка на нежния пол е уникална. Някои жени са готови сами да започнат разговор с някой мъж, други се стараят по всякакъв начин да избягват натрапниците.

И всичко това зависи от зодиакалния знак, под който е родена.

Предлагаме ви да разберем заедно жените от кои зодии са най-недостъпни.

12-о място – Стрелец

Да спечелите вниманието на жената Стрелец изобщо не е трудно. Повече усилия обаче ще са нужни, за да я накарате да започне сериозна връзка. Тя често поставя кариерата си на първо място, затова и ухажването, романтичните срещи и нежността са неща, които изобщо не я вълнуват. Това обаче не й пречи да се наслаждава на компанията на мъжете и да ги използва за своите цели.

Ако представителка на този зодиакален знак пожелае физическа близост, никакви морални принципи няма да я спрат. След като прекарат една нощ с жена Стрелец, вероятно много мъже ще поискат нещо повече, но ще им се наложи да чуят категоричен отказ!

11-о място — Овен

Представителките на този зодиакален знак не смятат, че мъжете са длъжни да се грижат за тях. Те сами се стремят да спечелят сърцето на обекта на желанията си. Такава жена никога няма да се впечатли от скъпи букети, накити и други подобни жестове на внимание, от които останалите дами буквално изпадат във възторг.

Въпреки това, Овните не са недостъпни. Ако пожелаят да завържат познанство с някой мъж, ще го направят много лесно. Те не са привърженички на принципа „мъжът винаги трябва да направи първата крачка“. Ако наистина някой мъж им хареса, те ще направят всичко възможно, за да спечелят вниманието му.

10-о място — Дева

Мъжете не трябва да предприемат никакви действия, за да спечелят вниманието на Девата. Ако не съвпадат с идеала й за мъж, всички усилия са безполезни. Представителките на този зодиакален знак си имат свои представи за мъжа, който трябва да е до тях, започвайки с характера и завършвайки с това как се облича. Ако ухажорът не съвпада с тези критерии, трябва да е готов на отказ. Но ако случайно се окаже, че това е мъжът, който цял живот е търсила, тя няма да го изтърве за нищо на света.

9-о място — Скорпион

На пръв поглед изглежда, че да спечелите вниманието на жената Скорпион е много трудна задача. Но в действителност нещата стоят по съвсем различен начин. Представителките на този зодиакален знак не са привърженички на сериозните отношения, мимолетните връзки ги привличат много повече.

Ако сте решили да се сближите с дама от тази зодия, ще трябва да положите доста усилия. Обикновено този зодиакален знак се отнася много внимателно към избора на постоянен партньор, което означава, че ще ви се наложи да прояви не само майсторство в ухажването, но и вътрешните си качества.

8-о място — Рак

За представителките на тази зодия отношенията са сериозна и отговорна крачка. Ако мъжът може да покаже сериозността на намеренията си, няма да му е трудно да завоюва сърцето им.

Жената Рак е способна да се трогне и от най-малкия жест на внимание. С букет цветя и романтична вечеря много лесно ще спечелите благосклонността й. Но ако дълго време тя не спира да ви игнорира, е твърде вероятно да е преживяла тежка връзка или просто да не сте по вкуса й.

7-о място — Телец

Смята се, че жените от тази зодия имат тежък характер, а недостъпността е основното им качество. Но ако случайно съдбата ви срещне с жена Телец, ще разберете, че да спечелите вниманието й не е толкова трудно.

За да я очаровате, трябва просто да й покажете колко забавно и комфортно ще се чувства във вашата компания. Тя ще ви допусне до себе си, ако забележи, че не спадате към скучните мъже, чиито разговори се въртят само около работата. А ако впоследствие успеете да я заинтригувате с нещо, ще ви позволи да я ухажвате.

6-о място — Лъв

Централното място в класацията с право се заема от ярките и ексцентрични Лъвици. Те обожават да привличат погледите на противоположния пол, въпреки че всячески се опитват да го прикриват. Този зодиакален знак иска винаги да е център на внимание. Именно затова, ако някой мъж й се стори достоен, тя няма да се откаже от вниманието му.

Когато жената Лъв усети, че ухажорът й се е уморил да не получава взаимност, веднага ще смени привичното си високомерие с покорност. Само в този момент мъжът ще разбере, че недостъпната и властна Лъвица може да бъде послушно и гальовно котенце.

5-о място — Везни

Дори не можете да си представите колко сили и търпение ще са ви необходими, за да се сближите с нея. Някои жени от тази зодия имат прекалено завишени изисквания към бъдещата си половинка. Това означава, че мъжът, който иска да спечели вниманието й, трябва да бъде не само умен, красив и богат, но и да притежава куп други положителни качества.

Ако успеете обаче да докажете, че сте достоен да бъдете нейният любим, сте постигнали целта си!

4-о място — Близнаци

Смята се, че от всички зодиакални знаци, Близнаците са най-лекомислените и непостоянните. Това обаче е много погрешно мнение. Всъщност присъщата им вятърничавост се проявява само в случай, че животът им доскучае и престане да им носи наслада и радост. В подобни моменти те са способни да захвърлят всичко и да се впуснат в търсене на нови усещания.

При запознанствата си с представители от противоположния пол тези дами могат да бъдат много недостъпни. За да ги спечелите, няма да е достатъчно да й подарите само цветя и през цялата вечер да разведрявате разговора с остроумни шеги. При жената Близнаци подобни неща не вървят!

3-о място — Водолей

Жената Водолей е изключително хитра. Когато се запознаете с нея, тя няма да спре да ви се усмихва и да кокетничи. Ще реагира на флирта и дори сама ще се постарае да ви намекне, че желае нещо повече. С течение на времето ще решите, че сте спечелили сърцето й и именно тогава идва ред на огромното разочарование.

В момента, в който й намекнете за близост, като отговор ще получите едно голямо „Не“. Подобен отговор може да шокира всеки ухажор, но такива са жените Везни – хитри и неукротими.

2-о място — Козирог

Жената Козирог не познава романтиката и ухажването при нея не носи никакъв резултат. Дори ако мъжът се въоръжи с огромен букет червени рози и се изкачи до апартамента й по противопожарната стълба, тя по-скоро ще го сметне за откачен, отколкото да се възхити от постъпката му.

Причината се крие в това, че представителките на този зодиакален знак не се интересуват от мимолетни връзки. Те се стремят само към сериозни отношения. Ако един мъж пожелае да се сближи с жена Козирог, ще му се наложи да покаже, че отношенията му са изключително сериозни. И тогава всички прегради ще паднат от само себе си.

1-о място — Риби

Представителките на този зодиакален знак заслужено заемат първото място в класацията. По-лесно е да се смирите с факта, че никой не заслужава сърцето им, отколкото да се опитвате да го направите. Работата е там, че жената Риба в повечето случаи е вглъбена в себе си. Тя се чувства най-добре, когато е сама и е готова да се наслаждава на уединението през целия си живот.

Да спечелите жена от тази зодия е напълно възможно, но ще трябва да не сте много настоятелни. Не е нужно да й досаждате с непрестанни обаждания по телефона и съобщения. По-скоро инициирайте някоя „случайна“ среща. Желателно е да й позволите да направи избора си самостоятелно и тогава тя сама ще ви даде възможност да се сближите. /jenata.blitz.bg