Тайните за лесна забивка

Тайните за лесна забивка

Тези дни очакваме да се скъса и първата опаковка на зимния Durex, за да открием сезона. Лятото е онзи момент от годината, в който преследваш жени, пиеш бира и се радваш на хубавото време, което предразполага към всякакви глупости. Българският мъж става полово активен в топлите дни, когато чашите са запотени, а мезето е топло и най-често идва със сирене във всички форми – топено, пушено, синьо и др. Знаем, че и ти искаш да се протъркаш в страстните извивки на невинните девойки и после да ги разклатиш като пътнически влак на БДЖ, да злоупотребяваш като таксиджия с напомпан апарат и други най-различни тактики.

За съжаление има нещо, което се обърква винаги в такива моменти и това те дразни.

Ще те изненадаме, но и жените имат нужда от едно яко клатене, за да разкарат проблемите от главата и да не се занимават със сополанкото у дома. Единствената разлика между половете е, че искаме нещата по различен начин. Кифлата може да иска да си начетка егото, а ти искаш да помогнеш на малкия да се облажи от цялата ситуация. Има много начини и тактики за вербална победа, която ще приключи с телесна интервенция, но преди това ще трябва да се постараеш, защото нищо не идва даром, без да броим проститутката, която получаваш за рождения ден от приятели.

1. Бъди себе си

Това няма да се изтърка никога и може да сме го казвали, но ще го повторим отново. Едно от най-важните преимущества е да спреш да играеш филма, в който си се вкарал. Не си Барни, не си Мууди и дори чичо Чарли и има само един човек, който тя не познава – теб! Не си мисли, че кифлите не гледат всички мъжки сериали, за да се научат да правят най-модерните хватки за заключване на краката. Не се възползвай от холивудските филми, защото техните методи са валидни в една изкуствена реалност, която няма почва у нас! Тествано е и не работи!


2. Не се сдухвай

М-да, не можеш да имаш последния модел на S-класата и дори не си успял да се сдобиеш с последния iPhone, но това не е основното. Радвай се на това, което имаш, защото Merc-ът няма да прави секс, нито iPhone-ът, ако не е на вибрация. Гордей се с това, което правиш, без значение какво е. Дори и боклукчията получава дозата респект за това, че пипа нещата, които ти си изхвърлил с два пръста. Покажи, че си уверен и сигурен в това, което правиш, за да разкриеш потенциала си за връзка, до която няма да се стигне, защото знаем заветната цел. Не си и помисляй за сдухване, защото така я издигаш на пиедестал, което не е оферта!

3. Изглеждай добре

Ок, вярно, е, че често изглеждаме като новороденото на австралопитека, но това не означава, че ще успеем да заковем нещо по-различно от порно клипче, в което актрисата ще е грозна. Жените правят секс с очите си (горните). Те трябва да видят, че си прекарал известно време пред огледалото в стискане на голямата пъпка на носа или си прекарал повече време под душа, за да излъскаш всяко косъмче от тялото си, Йети такова! Облечи това, което ще е в твоя полза, ако имаш любовен тласкач, сложи нещо, което да го прикрива, а ако си широк, колкото закачалка използвай по-различни дрехи. Има много хватки за избиране на правилните дрехи, но най-често избери тематичните дрешки. Слагай сако, ако ще я водиш на ресторант и потърси добрата стара футболна тениска, когато ще отивате на мач, но нищо по-различно!

4. Бъди уверен

Половината от кифлите ще те преценят по външния вид и ще разберат, че ще умреш от ръкоблудство, а другата ще потвърдят твърдението, когато им заговориш с треперлив и спекан глас. Какво ти става, бе? Не можеш да се огъваш пред жена! Действай смело и винаги прави плана с няколко стъпки напред. Трябва да знаеш къде отивате и да си измисли цяла програма, защото така взимаш контрола в свои ръце. Жените имат достатъчно време да обиколят всеки бар, но са пропуснали и по-различните места, на които ще ги водиш. Накарай я да се почувства специална и утре сутринта ще ти пали свещи, ‘щото си специален и по-различен от нейния абориген! 

5. Дефект = ефект

Не можеш да направиш стероидното тяло и дори не си успял да си избелиш зъбите, за да ги заслепяваш! Казахме, че липсват и материалните чудеса, с които да спечелиш сребролюбката и това означава ли, че ще си умреш сам? Категорично и твърдо „нЬе!“. Всеки очаква онзи момент, в който ще отиде, за да избере заблудената овца от бара, но това става все по-голям блян. Този момент съществува при всеки колега, който разполага с висулка в гащите и съдържание на втория етаж. Ще станеш безсмъртен, когато спре да ти пука какво мислят останалите за теб и просто се забавляваш. Тоталният непукизъм ще доведе до внимание, защото така работят природните закони, а и кифлите не обичат, когато не им обръщаш внимание, щото его, нали, какво да го правиш! 

Извод:
Запомни от нас, че к*рвълъкът е до време, а пиенето е до гроб. Ако избереш второто ще успееш да намериш и първото, наздраве!