Жените, които игнорираш

Жените, които игнорираш

Ако половите органи можеха да говорят, ние щяхме да останем без работа. Представи си жената с толкова много устни и всички да се надвикват една през друга. Добрата новина е, че не могат, а лошата е, че понякога искаме да споделят това, за което си мислят. Ако и тази сутрин си се събудил с вдигнато знаме, преди дори да е зазвучал химна, тогава има два варианта:

1. Спиш твърде често с виртуалното копие на Лиса Ан.

2. Продължаваш да си сингъл и той ти напомня за себе си.

Познато чувство е не си сам. Сигурни сме, че „случайно“ се търкаш в непознатите женски задници от градския с надеждата да приемат твоя похотлив рикуест за приятелство, но има толкова много потребители, че тя не може да се справи с отговора на всички. Защо все още има свободни мъже? Вярно е, че злото дебне и все някога ще се обвържеш, но пък не трябва да стоиш и да постиш, докато удари и последния ти час. Изненада, сингъл си, защото така си избрал. Абсурдно ли ти се струва? Около всеки мъж се въртят поне няколко мух… жени.

Не ги забелязваш, а те са там. Имаш високи критерии и очаквания за бъдещата мис – кой не иска да е дългокраката антилопа, която да препуска цял ден през съзнанието ти? Приемаш ограниченията на другите от рода на: „Абе, разкарай го този парцал, не я ли виждаш, че не става?“, „Тази е протъркана от употреба!“ и много други. Ако правиш така, спри, защото ще снимаме „40-годишният девственик“ по действителен случай. Имаш достатъчно женско присъствие около теб, вдигни перископа (не този в гащите) и се огледай. Ние ще ти нарисуваме картинката. Запознай се с онези, които игнорираш.

Смирената монахиня

Не всички се обличат като перверзната секретарка, поп-фолк дива на турне и като Сашка Васева в нов клип. Има жени, които просто не дават храна за окото и колегата на долния етаж. Те също имат чувства, които са оставили вкъщи, след като някое друго говедо се е възползвало от тях. Тя не носи грим, няма дълбоко деколте, не спазва модата и има нестандартна фигура. Познай на какво е способна, ако се озове у дома ти? Дори и да не е топ модел, тази дама ще ти спре тока като Чернобил на цяла Украйна. Забрави всичко за дрехите и външния вид, тези могат да правят пожар. 

Онази с кусурите

Барни го беше казал, по празниците трябва да се мине поне една жена в нужда. Нищо, че носът е малко крив, или може да прекоси Атлантика, ако размаха уши. Отново, това са само откачените нагласи. Всички искаме да бъдем с онази лакираната от Victoria`s Secret, ама нямаме толкова пари, пич! Спомняш ли си сваляча Хал? Няма перфектни жени, но има шансове за сваляне на критериите. Ако стоиш още малко в Сахара, дори Хуйчин ще ти се стори красива. 

Дебеланата

Дискриминацията няма граници. Има много плюсове от срещите с по-закръглените булки. Нека бъдем откровени, те издържат на натоварването (лашкането) и поне ще ти правят компания, докато опустошаваш хладилника. Има жени, които просто не са създадени, за да бъдат слаби, няма да им отива. Те разполагат с такова жестоко комби, че ако попаднеш на правилната, никога няма да влезеш отново в страната на фиданките. Да не забравяме, че цицоманите получават бонус, защото е рядкост пълна жена с малки бомби! Спомни за всичкото бразилско порно, което си изгледал. А сега отивай й накажи продавачката на банички! 

Нестандартната

Ако не си престъпвал границата на тъмната страна, значи не си живял. Имаш само един живот, за да пробваш различните гърли. Има някои, които приличат на така наречените „нимфетки“, можеш да обърнеш внимание на рокаджийките/метъл гърлите и дори на онези с кръшните снаги, които остават неназовани. Особени адмирации остават за почитателките на по-твърдата музика. Пиърсинга прави чудеса, ако се сещаш, какво имаме предвид! Преживяванията с нея ще са твърде различни от тези, които си имал с нормалните кифли от обкръжението. Не ги игнорирай, защото те дават повече от останалите. А и са гледали повече порно от теб, което е някакво начало.

Добрата приятелка

Поне веднъж в живота си имал неприличното предложение от най-добрата приятелка. Какъв е проблемът? Ти не я виждаш като сексуален обект, може да не си закъсал толкова, може да не те възбужда, но тя ще си го проси. Какво е следващото ниво на добрата приятелка? Правилно, това е приятелката с облаги – хоризонтални в работно облекло „без дрехи“. Добрите приятелки също имат нужди и трябва да бъдат обгрижвани от време на време. Приеми го като благороден жест и предпазване от рандом идиотите в бара. Просто не минавай границата и помни, че всичко е само за запазване на доброто мъжко реноме!