Защо мъжете живеят по-малко

Защо мъжете живеят по-малко

Учените отдавна са доказали, че жените живеят с цели 10 години повече, отколкото мъжете. Мъжкото съсловие обикновено подозира висшите сили, които компенсират дамите с паркирането, но има и групи с изявени страсти към конспирациите; те смятат, че жената допринася за съкращаването на живота, изигравайки ролята на човешката богомолка – къса главата и хвърля. Разсъждавайки върху всички житейски наказания, през които минава един мъж, установихме, че жената не е насочена срещу нас, а просто помага по-бързо да завършим жизнения си цикъл, да отидем в рая и смело да пием бири с Кърт Кобейн и Буковски. Ако вярваме в религията, Бог изпраща достатъчно изпитания (нещо като приемен изпит), за да можем смело да влезем като победители, следователно вашата партньорка е просто дар от шефа на горния етаж.

Не смятаме да коментираме хомосексуалистите, защото още искаме да забравим историята за Троянския манастир – онова не беше библейско! С добро чувство и втора (да се чете трета) бира за деня, изброяваме нашите любими преки пътища към рая с любезното съдействие на любимата. 

Логическото предизвикателство в разговора

Жените винаги са били енигма за мъжкото съсловие и това обяснява много неща, включително и защо Тюринг е бил гей. Те често имат огромната нужда да се изразяват, да споделят и да отстояват своите позиции като горди жени! За съжаление изпитват огромни затруднения с последното и често идеите си противоречат с наученото от „Тайната“, „Съветите на Кобилкина за слонски оргазъм“ и древногръцката философия, за която само чували. Самотните мъже или „Uomini soli“, както пеят Pooh, са такива в следствие на всички грешно разчетени сигнали. За краткия си житейски опит разбрахме, че жените не могат да подават мигачи, както и да правят сексуални намеци – добрата новина е, че вече могат да изпращат голи снимки – формата на буквален превод. 

Жената като нестабилен атомен елемент

След близо 29 години, КГБ най-накрая ще признае, че атомната авария в Чернобил е била в следствие на нестабилните атомни елементи, които са били използвани за изграждането на реактора, но със сигурност са помагали и жените на операторите, които така и не са разбрали дали им е студено или горещо. Учените от БАН още не могат да установят точната стабилна температура на женското тяло, а и сме сигурни, че много от нашите читатели са изпитвали точно това изпитание. Понякога ще караме без климатик на 40-градусовата температура, затопляме дома с разтопена магма и обмисляме преместването близо до активните вулкани, когато дойде по-сериозната зима. Изчисления на експерти от топлофикация, които поискаха анонимност и настояха да си платим парното, показват и тъжната истина – можехме да караме Veyron! 

Тоалетната диктатура

Повече от ясно е, че жените упражняват диктатура в банята и често са готови да изхвърлят и последната малка радост – косматият сапун „Чубака“, без когото не бихме могли да се радваме на пълното щастие в банята. М-да, жените са готови на всичко, за да заменят любимата самобръсначка, която си пазим от 5-и клас. Общото пространство ще бъде запълнено с всякакъв вид мазила, миризливи чудеса, фибички (няма как без тях), четка за коса (въпреки, че сте плешив от 9-и клас) дамски превръзки, тампони и достатъчно превързочни материали за запушването на артерия. Никога не сме имали нищо против козметиката, особено след като дойде с упътване и начин на употреба, но фактът, че не можем да изкараме повече от три дена с 4 рула тоалетна хартия минава всички граници. 

Далеч е от перфектната мусака на мама

… и по-лошото е, че иска да я хвалим. Дами, мъжкото щастие се крие в правилната доза секс и перфектната мусака – разочаровайте ни на етапи… 

Шопингът

Братя миряни, това е начинът да получите опрощение за всички случаи, в които сте отказали на пълничката зубърка в училище, откоято преписвахте домашното – знаем кои сте! Някои от най-грешните отиват на разпродажба за обувки, ликвидации на зимни/пролетни/летни/есенни колекции и най-големият женски грях е, че НЯМА НИКАКВО изрязано дамско бельо! Добрият партньор, който вярва във възмездието на висшите сили, изобщо не отмъщава като води любимата на кожените дивани в сервиза, където се чака по 5-6 часа за смяна на гуми и масло. Изтърпяването на женският шопинг е безплатна карта за опрощаване на грехове като „Да, тази рокля те прави дебела, ама не е от роклята!“ и „Може ли майка ти да не стои 100 години този път?“. 

Време е тя да отслабне и затова ще спазвате диета

Съвместният живот винаги ще се отразява на килограмите и докато мъжкото съсловие няма никакви проблеми с любовния тласкач/биреното щастие, жените изпадат в китайска икономическа криза, когато се окаже, че не могат да вкарат дупето си в любимите дънки:

1. Ще бъдете обвинени за измама и заблуда – не сте казали истината – невъзможно е да се паркира ЗиЛ в гараж за Mini Cooper. 

2. Вие купувахте дюнери всяка вечер.

Битката с килограмите изисква сериозни жертви, подмяна на всичко мазно с ечемик, леща и други зърнени култури за захранка на пилета, пуйки и други. В средата на седмицата започвате да разбирате как се чувстват сомалийците на Коледа и тайно започвате да вадите буркана с пръжките. Трагедията идва, когато вие отслабнете, а милото качи още килограми – виновни сте и няма защо да се оправдавате! 

Спъва социалните алкохолни процеси и орязва изплащанията по алкохолно осигурителния фонд

В такива моменти осъзнавате, че жената е дадена на мъжа, за да не може да умре от щастие. Искате да гледате Шампионска лига с приятели, но милото е поканило най-добрата си приятелка МразяСексаИМъжете, която за пореден път е разбрала, че мъжете са задници. Дори и да не искате да участвате в разговора, ще ви се наложи! Изпитвате диво щастие да се включите в ракиената дегустация, но не може, защото събирате пари за нов блендер и заедно ще пасарите полезни сокове – имаме други полезни сокове мило, лекуват всичко! 

Никога не може да стане на време

Искате ли наистина да знаете защо мъжете живеят по-малко? Защото всяка сутрин се превръщате в чудотворци, които трябва да събудят жената от дълбокия сън. След като са извършили най-свещения грях от всички – събуждането на злото – те трябва се изправят с укротяването, предоставяйки сладко, гушки, топло кафе с мляко и захар, да използват висша степен на телепатията и да познаят правилните реакции. Жената сутрин има сладостта на прясно изстискани лимони, поляти с вкиснат винен оцет – опитайте се да бъдете позитивен след това. 

Цикъл

Единственото доказателство, че всички мъже отиват в рая. Този природен процес със сигурност е най-голямото изпитание за силния пол, защото няма адекватно решение. Никога не знаете какво ще направи партньорката, знаете само, че ще е в червено. Нека не забравяме, че дори парламентьорите спират воденето на преговори с феминистките, когато настъпи червената революция. От сигурен източник знаем, че мъжът трябва да бъде на безопасно място и да не спира подаването на сладко в продължение на 5 до 7 дни.