Перфектната жена

Перфектната жена

Ако си решил, че е време за сериозни връзки, а и имаш нужда от жена, която да мие чиниите, тогава ти препоръчваме да се запознаеш с перфектната жена – версия 1.0 и изчистена от всички бъгове. Дами, спокойно, ще покажем и перфектния мъж! Господа, време е да изградим онази красавица, която винаги ни връща към филмите на Brazzers и Naughty America. Запознай се с перфектната жена, която трябва да имаш в леглото (и не само).

1. Независимата

Омръзна ни от историята за Пепеляшка. Жените трябва да си хванат трибуквието и да намерят правилната работа. В противен случай, те са просто трофей, който клатиш в свободното си време. Познато е като модерната проституция, но подаването на парите става по-много по-любезен начин. Ако една жена иска да има перфектната връзка, тогава трябва да използва потенциала си, за да впечатли правилните партньори. Не искаме поредната кукла, която поздравява краката си, когато седне на стол. Независимата жена е сексапилна, не ни подлудява (както всички кифли си мислят), тя просто е равна на нас. 

2. Мозъчни клетки

В нея са по-често срещани! Красавиците са навсякъде, единственият проблем е, че не можеш да им набиеш акъл! Интелигентните жени са по-красиви, дори и да нямат силиконови цици. Те могат да предизвикват, изкушават и осъществяват най-извратените ти фантазии. Не е задължително да имат тялото на топ модел. Огледай се и ще ги видиш, защото красотата няма да спаси света, перверзията ще бъде новото начало.

3. Сексуалност

Добре, тунингът при жените е нещо модно. Силикон в устните, силикон в циците, удължаване на краката, корекция на носа и издължаване на косата – всичко необходимо за превръщането й в сексуален обект. Добавяме и няколко плажни снимки, с които слагаме край на интригата. Уважаеми дами, ако искате партньора Ви да вдига самолета, когато се появите около него, използвайте най-доброто, което притежавате – гардероба! Нежният пол спира да бъде привлекателен, когато можеш да го видиш с вдигнати крака! Аматьорските клипове убиха всички изненади. Адмирираме жените, които не си снимат задника, за да си начешат егото! Сексуалната жена е тази, която те предизвиква, но не показва нищо!

3. Държи нивото си

Не уважаваме жените, които се контят, когато излизат от дома. Ти също имаш нужда от нещо по-красиво у дома. Средностатистическата жена се прибира у дома, слага стария анцуг, сваля грима и връзва косата си. Има ли нещо сексуално в това? Изобщо! Не искаме да ходите като френски прислужници, но може да бъдете достатъчно изкушение. Махнете провисналите дрехи и облечете нещо, което напомня за счупване на спалнята!

4. Свободата

Не искаме много, просто имаме нужда от няколко часа в гледане на телевизия, сваляне на панталоните и отдъхване от всички задници в работа. Ядосани сме на света, защото е несправедлив и нямаме нужда от поредния дразнител, който да прави драма, защото не сме изхвърлили боклука! Оставете ни да издишаме и гарантираме, че ще станем по-добри. Жената може да има цикъл, а ние си имаме шефове – те са мъжкия цикъл, който трае 22 дена в месеца (останалото са почивни дни). 

5. Подтискането

Жените могат да бъдат партньорки, а не поробителки! Не обичаме, когато ни ограничават, не обичаме и тиранията. Ние сме идиоти, онези, които обичате. Ще ходим на мачове, ще псуваме като каруцари и ще се държим като пещерни хора, но ще Ви обичаме! Това е единственото, което трябва да знаете за нас! Ограниченията водят до повече нерви, а от там и до проблеми. Оставете ни да бъдем натурални кретени и ние ще бъдем ваши завинаги! 

6. Подобряването

Всяка връзка дава и взима. Много рядко ще откриеш хора, които остават на едно ниво. Ти разбираш, че жените не са толкова аналноподатливи, колкото порно актрисите, а тя ще осъзнае, че не разполагаш с тръба Фи-30 в гащите. Сексът не е всичко! Понякога ще имаш възможността да усетиш и душевното ръкоблудство! Истинската партньорка е тази, която те мотивира да бъдеш по-добър, по-креативен и по-специален. Тя използва градивната критика с перо и не разрушава егото и не ти слага чехлите. Правилната партньорка избягва скандалите.

7. Лудата

Всички жени са луди. Добрата новина е, че има жени на твоето ниво. Те винаги стоят до теб, когато решиш, че искаш да отмъстиш на съседите за шумните купони (ще крещят толкова по време на секс, че дори и ти ще се засрамиш). Същите са готови да скачат с бънджи, да разцъкват тенис на маса, да бъдат твоя партньор в белота и още много други! С нея ще правиш секс в парка, с нея ще участваш в тройка (ако искаш) и още много други. 

Заключение:

Това е перфектната партньорка, която можеш да имаш, но има един проблем – намира се много трудно. Ще ти трябва и доста време, за да я откриеш, но ти гарантираме, че е някъде там. Тед пропиля 9 сезона, преди да открие майката, ти също не трябва да се отказваш!