С*кс експертка разказа как забавленията й с вибратор в спалнята я докарали до „счупване“ на … (СНИМКИ 18+)

Всички сме виждали тази сцена от „Сексът и градът“. Тази, в която Шарлот открива вибратора и отменя всички планове в обозримо бъдеще, в полза на времето само с новата си играчка. Е, една жена от Сидни, Австралия, вече има свой собствен опит с подобна играчка – и нека просто кажем, че нещата не свършват толкова добре за нея, колкото и за Шарлот.
Журналистката Надя Бокоди, която води секс рубрика, разкри как нейният вибратор е „счупил“ вагината й и сега иска да сподели предупреждение към другите жени с надеждата да ги спаси от същата грешка.

След като се развела със съпруга си, Надя потърсила начин да промени несъществуващия си сексуален живот. Така че тя решила да купи първия си вибратор.

„Много време беше минало, откакто бях правила секс за последно,“ каза 34-годишната австралийка. Но не бях напълно готова да бъда интимна с някой нов мъж, така че след няколко връзки онлайн реших да купя вибратор.

„Струваше ми се доста странно, че водех уебсайт за жените, споделяйки ползотворни съвети и информация за използването на вибратори, докато самата аз все още не бях опитвала.“

Тя в крайна сметка купува собствения си вибраторк, и подобно на Шарлът, бързо се влюбва в него.

„Станах обсебена от използването му, лекотата и скоростта, които ми позволяваха да чувствам удоволствие отново след месеци в брак без секс.

„Това беше невероятно освобождаващо и чувствах контрола върху моята сексуалност по този начин за пръв път в моя живот“.

Но Надя бързо научи, че новата й мания има цена – доста болезнена и срамна.

Тя обяснява: „След няколко седмици, в които използвах новата ми играчка за възрастни, започнах да изпитвам някаква тазова болка и направо не можех да си намеря място в офиса. Не направих връзката, отидох при лекар, за да разбера какво не е наред. Когато излязоха тестовете започна да ми се изяснява какъв е проблемът. Лекарят започна да задава въпроси и тогава разбрах, че болката е резултат от прекаленото използване на моя вибратор! Стана доста неудобно, защото трябваше да си призная на лекаря. „
Надя е споделила на медика, че през първата седмица тя  е използвала вибратора половин дузина пъти на ден – и то на най-високата скорост.

Лекарят й я инструктирал незабавно да прекъсне всякаква дейност със секс играчката, за да се възстанови.

Сега тя споделя важно послание към другите жени, за да им попречи да следват нейните стъпки.

„Основното нещо, което трябва да имате предвид, когато опитвате нещо ново, е да започнете бавно – научих урока по трудния начин да не използвам турбо настройката в началото и да не прекалявам!“, завършва Надя.