Женските атрибути, по които точим лиги всяко лято

Женските атрибути, по които точим лиги всяко лято

Всеки сезон се обвързва с дрехите. Ти вадиш добрата стара колекция от тениски и дънки, които не спарват колегата, а жената се зарежда с търпение, подготвя кантара и осъзнава, че бразилските дупета ще бъдат актуални и тази година. Не разбираме от мода, както и останалата част от мъжкото съсловие, а изобщо няма да споменаваме женската вълна, която в последно време отчаяно се опитва да хване сигнала на кораба майка. Пишем следващите редове за жените, които избират „Armani“ пред „Guci“, когато верният отговор остава „Victoria`s Secret“! Ето какво искаме от родните жени за предстоящите горещи дни и тайно се надяваме, че ще ни разберат, преди да профукат всички пари за джанти в мола (ние скрихме нашите спестявания в тайника под… няма значение).

Представяме лятната женска колекция, видяна през мъжкия поглед. 

Класическият вид

От създаването на полата до всеки филм с горещи секретарки на Brazzers – класиката е вечна. Веднага усещаш настръхването на Кънчо, докато минаваш покрай онези жени от службата, които напомнят за френската розова кинематография (надяваме се, че все пак използват Bic-чето). Всичко от полата до коляното, ризата със случайно забравеното копче и лъскавите копринени чорапи е просто нашият малък пропуск към рая. Представи си какво се случва, когато влезем в банка, където дрескодът е задължителен. 

Клинчета

Все още не знаем защо създателят на този вид дреха не е получил Нобелова награда, но продължаваме да го номинираме всяка година. Доказано е, че в женското тяло се гледат първо краката и дупето, а тази дреха предлага радост и за двата пола: ти гледаш и се радваш, тя се радва, че я гледаш. Надяваме се, че кожените изпълнения ще се върнат достатъчно бързо, защото не уважаваме лентичките, които унищожават гледката. Уважаеми дами, ако разполагате с красиви крака и сте чували това от мъж, отидете в магазина и си купете повече от тези! Предстои Ви едно прекрасно лято с много спомени – сексуални! 

Ефирните поли

Смятат за естествен враг на жената, която желае да запази дискретност, но останалите нямат нищо против, когато усетят полъха на вятъра, палаво повдигащ крайчеца й, давайки малко повече на теб от най-долния ред на стълбите на подлеза. Изключвайки бонусите, които средностатистическия мъж може да получи, това е много красиво облекло, доставящо редица мъжки погледи. Светлите цветове са за предпочитане и те задължават да търсиш очертанията на бельото й под спускащия се плат. И после лекарите се чудят за наличието н високо кръвно през лятото. Повече от тези, моля! 

Очилата

Говорим за всички видове, но без маската на електрожениста. Все пак искаме да виждаме лицето срещу нас, а не възбудения поглед на Дарт Вейдър. Изборът на затъмняващите стъкла се извършва в присъствието на мъж, защото сме честни и винаги бихме спасили жената в беда – изборът между очила и шлем от Топ Гън е повече от труден! Забравете за модата, предпочитаме това, което ще Ви отива. Подозираме, че изобщо няма да ни послушате, хвърляйки омайния поглед на визьора „възбуден R2-D2“.

Високите токове

От самото начало са създадени, за да не се навеждаш при всяко желание за изразяване на чувства към милото (секването на кръста е възможно). Мъжкото ухо е тренирано да реагира на мъркащ V-образен двигател и на тракането на високи токчета – и след двете минава нещо красиво. Този атрибут е като пиедестал за нейната красота и действа по-добре от виагра в леглото. Възможно е да оцениш нейните разходки до мола, стига това да остане в границите на разумното. Не бързай да се комплексираш, когато осъзнаеш, че тя става по-висока от теб – в душата на всеки мъж живее един авантюрист с желание за покоряване на върхове! 

Гримът

В стремежа си да бъдат по-красиви и забелязвани, огромен процент от нежните същества се трансформира в индианец преди битката с бледоликите. Какво ще се случи, ако кажем, че има жени, които нямат нужда от грим? Натуралната красота е преди всичко, йо! И щом не се е събудил с викове на сутринта, значи си одобрил видяното или още си пиян! YouTube има достатъчно уроци, които да предпазят от бойните окраски на Рамбо. По-малко цапаници, че всичко остава по бялата риза, а после трябва да обясняваме на жената! 

Роклите

Не очакваме вечерните метли по улицата, тц! Предпочитаме по-леките и описващи дрехи, за които най-често си мислим. Обикновено излизаме, когато и женската аудитория започва да печели територии в коравите мъжки сърца със самочувствие и визия като на онези дългокраки красавици с крила от подиума. Материята, цветовете и дължината са ваш избор, а точенето на лиги е изцяло наша отговорност, с която се справяме повече от добре! 

Шорти

Харесват се от всички, а когато пред офиса минат няколко девойки с ранни тръпки по горещото време, ние вече сканираме през прозореца. Те са и причината да ходим с тъмни или огледални очила, когато вървим по улиците. Притежателката на кратките гащи е и експерт на закачливата походка, с която прихваща сериозен процент от мъжкото съсловие. Оценяваме ги, защото пазят девойката от прегряване и ни карат да вдигнем глава (долна)!