Ричард Гиър ще става баща на 68!

Скоро след като се ожениха,  Ричард Гиър и Алехандра Силва ще станат родители. Двойката е заедно от три години, като Гиър има 18-годишен син Хоумър, а младаатму съпруга, шестгодишно момче, Албърт.

В понеделник Алехандра Силва публикува снимка в Инстаграм, за да отбележи три месеца от сватбата си с Гиър, но не спомена нищо за очакваното бебе.

„Днес се навършват три месеца от един много специален момент в нашия живот, момент, в който се радвахме не само да споделим щастието от нашата взаимна любов с близки и приятели, а и защото имахме възможността да изразим стремежите си за бъдещето.

Стремежи да превърнем нашия духовен път в същността на съвместния ни живот. Да си помагаме по пътя към просветлението, поливайки семената на любовта, състраданието, щедростта, етиката, търпението, усилията, концентрацията и мъдростта към другия. Тъй като вървим по този път напред, ние сме изстрадали различните възходи и падения в живота, но се стремим да ги върнем в пътя на любовта, състраданието, радостта и уравновесеността“, написа Алехандра.

Коментари