Нещо се случва с Бербатов!

Снимка Булфото, архив

Димитър Бербатов прави отчаяни опити, но поне до момента те твърдо удрят на камък. Нападателят се мъчи да си намери за последно нов отбор, като с отговорната задача се е заел мениджърът му Емил Данчев.

Импресариото е направил нещо нечувано – предложил е Митко на над 10 отбора из целия свят, разбра Блиц от достоверни източници.

Нещо повече – Бербо няма огромни финансови претенции, както бе допреди няколко години.

Те са намалени с надеждата отнякъде да изскочи зайчето. 37-годишният ветеран даже е готов да разгледа оферти и от по-далечни дестинации като Щатите, Япония, та даже и Китай.

Припомняме, че последният тим на Бербатов беше Керала Бластърс. Митко обаче не си тръгна с големи овации от индийския тим.

Сега той иска да поиграе още един сезон. Не успее ли да се уреди с отбор зад граница, вариантите са два. Или ще облече екипа на някой български тим, или ще сложи край на дългогодишната си кариера.

Източници на Блиц разкриха, че нещата май вървят към приключване.

„Ако до края на август или най-късно до средата на септември няма резултат, Бербо ще обяви официално, че приключва с професионалния си престой на терена”, твърдят от обкръжението му.

Всяка минута очаквай новина в